Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 15

Thread: AAF Easter Image UFS 910 USB OBI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

m-am enervat...am pus imaginea din nou pe curat. am pus setarile lui EnF. intru sa setez un satelit pe diseq 1.1 cum imi trebuie mie ...surpriza, aceelasi ecran verde. concluzia ramane aceeasi, o tampenie de imagine. multumesc NU echipei AAF pentru aceasta porcarie.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai nu te supara , dar din cele citite ajung si eu la o concluzie despre tine care s-ar putea sa te supere , de ce insisti pe o imagine care tie personal iti creaza prb./ecrane verzi ?
    Vad ca la altii functioneaza si nu o mai numesc "jaf" ca tine , iti dadeam dreptate daca si altii useri se plangeau de aceleasi chestii
    Personal evit acest gen de imaginii "injumatatite" si pe cele de care nu ma pot folosi la intreaga capacitate/functii
    Ai variante destule zic eu PKT , Neutrino cu BPanther/PKT/GTI s.a , asa ca nu vad de ce insisti atat pe aceasta versiune ?
    Oricum pana la urma este alegerea fiecaruia sa-si instaleze/foloseasca ce imagine doreste , daca tu vrei "sa te doara capul" cand nu te doare asta este prb. ta

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

stii ceva mario? fara suparare dar pana una alta n-a confirmat nimeni ca a incercat sa configureze diseq 1.1 si a mers, deci vorbesti cam aiurea. o imagine care merge doar pentru unii pe nu stiu ce diseq nu poate fi altceva decat jaf. nu te agita , doar o testam, n-am asteptari prea mari de la AAF de la un timp decat sa ajung menu fara sa ma pocneasca verdele.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

AAF Osterimage V2 UFS910 FullUSB - varianta full 30MB