Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 15

Thread: AAF Easter Image UFS 910 USB OBI

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default AAF Easter Image UFS 910 USB OBI

Image Info

GIT Enigma2 AAF Easter Image (Image 18) Changelog:

SH4 Duckbox Project:
    + Current Enigma2 Stand
    +. Srt subtitles fixed memory allocation
    + Demux driver optimized code
    + Epgcacheerror fix
    + Player INJEKT code optimized
    + Added Romanian language file
    + Added missing key codes in evremote2
    + Fixed player stop at the end of files

AAF:
    + OSD adjustment function to adjust the OSD size (eg large-screen TVs with overscan)
    + Updated translations
    + Frame buffer size increases
    + Smaller Media Center Fixes
    + Media Center Video Player (auto sleep function)

Please note also:
    - After setting up and installing the null modem cable
    Pull off the receiver. Cable with plug
    boots, the receiver only when the PC is on.

- For audio over HDMI in the A / V settings
    SPDIF specify an audio source

Thanks to Team Ducktales and all that in SH4 Duckbox project
    at great base image involved. And of course, all this
    Image will allow and have been tested.

- http://www.megaupload.com/?d=YQKQL52A

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Alt jaf de imagine marca AAF. cum intru sa configurez diseq la primul OK ma ia ca ecrane verzi, de fiecare data. AAF o da din prost in penibil in ultimul timp. De la indian summer V2 numai tampenii de imagini scot.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

poate va aparea si varianta RSP promisa de Zildan, nu se stie cand ...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Dupa cum observi aceasta nu este o imagine AAF "curata" 99% ci ca si la dm unde imaginiile originale geminii sant prelucrate si scoase anumite optiuni/facilitati in detrimentul altor facilitati
    Mai degraba as numi-o o imagine AAF "prelucrata" de acest OBI ( pe undeva este chiar injumatatita )

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

- cea mai buna imagine
    - cea mai configurabila imagine
    - cea mai stabila imagine

va recomand sa o puneti cu incredere, felicitari echipei AAF OBI

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

glumesti? din nou lipseste posibilitatea de activare a driverelor pl2303 pentru reader extern din panel. de la indian summer a disparut total. daca n-ai antena cu mai multe lnb-uri poate n-o sa intalnesti problema mea, cum am intrat sa configurez disequ pe 8 sateliti ma ia cu ecran verde.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

incearca mai intai sa pui lista cu programe, restart, pe urma setezi fiecare satelit ... o sa mearga fara ecrane "verzi"

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

asa fac mereu,pun lista de programe.nu e prima data cand ma lupt cu imagini de la AAF asa ca stiu ce spun. in fine, raman la parerea initiala. alt jaf de imagine de la AAF. ultimele sunt facut in bataie de joc.
    poate nu te deranjeaza daca nu utilizezi phoenix extern, dar lipsa optiunii cu activatul driverelor usb pl2303, ultima data vazuta in indian summer e mai mult decat penala. raman la PKT ferrari, aia da imagine completa. singura problema e pierderea sonorului la schimbarea canalelor.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Fiecare este indreptatit sa-si aleaga ce imagine doreste si in functie de necesitatii , dar asta nu inseamna ca este "alt jaf de imagine de la AAF"
    Dupa cum am mai scris aceasta este o VERSIUNE MODIFICATA/INJUMATATITA DE LA O IMAGINE ORIGNALA AAF , cele originale sant mai complexe
    Identic cu acelas fenomen ca la imaginiile de la dm 500 , unde imaginiile "originale" sant stirbite/modificate si apoi "scoase" pe piata
    Cine le instaleaza sa-si asume riscurile de rigoare si sa nu o "catalogheze" imediat ca fiind nu stiu ce "jaf" din moment ce ea a fost cu buna stiinta modificata/injumatatita
    Aceasta este versiunea OBI si numai aceasta versiune , uitati-va si la alte vers. mai vechi de originale AAF , care in paralel cu ceea originala ( 30-40Mb ) a aparut aproape la fiecare vers. si aceasta : vers. OBI de doar 13-15Mb
    Chiar nu va sugereaza nimic aceste "jumatati de masura" referitor la capacitatea/functionabilitatea imag. in sine ?
    Stai linistit ca daca si la PKT , exista un "OBI" si acolo aveeai parte de asa ceva
    Last edited by mario08; 09-04-10 at 19:38.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

daca cica si cu parca... vorbim pe fapte concrete, nu iluzii. daca e imagine jumatatita, originalul BA unde e? sau problemele create au fost asa mari de nici n-au mai indraznit sa-i dea drumul. ultima data cand a fost posibila activarea automata a driverelor pl2303 la fiecare restart la o imagine AAF a fost la indian summer v2. de atunci a disparut complet din orice imagine AAF pt kathy,indiferent ca a fost versiunea BA sau OBI . deci faptul ca o functie atat de folosita in zilele noastre nu se mai regaseste in niciuna dintre versiuni n-are nici o treaba cu injumatatirile de care vorbesti tu. poate nu o numeam jaf...dar imposibilitatea de a putea configura diseq pt macar 1 satelit, nu 8 cum am eu nevoie, o face inutilizabila,drept urmare jaf. sa nu mai vrobesc de fisierul de autostart care contine referiri la alte recievere fata de kathy. iar daca e o imagine universala pt recieverele cu procesoare sh4 , n-ar fi asa iesit din comun sa o si testeze pe fiecare din aparate inainte de a o arunca asa pe net.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

- eu am configurat diseq 1.2 pe 9 (noua) sateliti si merge foarte bine
    - singura problema nerezolvata este nefunctionarea AGC, care nici la alte imagini mai noi nu merge, dar nu e important.
    - problema de sunet este rezolvata si merge foarte bine pe AC3, sunetul setat pt SPDIF
    - nu am avut nici un ecran "verde" in 36 ore, nici la instalare nici in utilizare
    - problema cu 15MB tine de faptul ca ce lipseste se pune ulterior (doar de cine foloseste acele utilitati) prin download plugins.

- felicitari pentru AAF & OBI !!!

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

m-am enervat...am pus imaginea din nou pe curat. am pus setarile lui EnF. intru sa setez un satelit pe diseq 1.1 cum imi trebuie mie ...surpriza, aceelasi ecran verde. concluzia ramane aceeasi, o tampenie de imagine. multumesc NU echipei AAF pentru aceasta porcarie.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai nu te supara , dar din cele citite ajung si eu la o concluzie despre tine care s-ar putea sa te supere , de ce insisti pe o imagine care tie personal iti creaza prb./ecrane verzi ?
    Vad ca la altii functioneaza si nu o mai numesc "jaf" ca tine , iti dadeam dreptate daca si altii useri se plangeau de aceleasi chestii
    Personal evit acest gen de imaginii "injumatatite" si pe cele de care nu ma pot folosi la intreaga capacitate/functii
    Ai variante destule zic eu PKT , Neutrino cu BPanther/PKT/GTI s.a , asa ca nu vad de ce insisti atat pe aceasta versiune ?
    Oricum pana la urma este alegerea fiecaruia sa-si instaleze/foloseasca ce imagine doreste , daca tu vrei "sa te doara capul" cand nu te doare asta este prb. ta

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

stii ceva mario? fara suparare dar pana una alta n-a confirmat nimeni ca a incercat sa configureze diseq 1.1 si a mers, deci vorbesti cam aiurea. o imagine care merge doar pentru unii pe nu stiu ce diseq nu poate fi altceva decat jaf. nu te agita , doar o testam, n-am asteptari prea mari de la AAF de la un timp decat sa ajung menu fara sa ma pocneasca verdele.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

AAF Osterimage V2 UFS910 FullUSB - varianta full 30MB