Felicitari, spaniolule!
Dislikes: 0
Felicitari si din partea mea taticule! Io stiu cum ii sa fii parinte de fata...da' si de baiat. Sa fiti cu totii fericiti!
Felicitari, spaniolule!
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Bravo dom'le!
Felicitari, sa ai fete frumoase si sanatoase! Poate ca la a treia incercare o sa ai parte de baiat![]()
Mii de multumiri pentru urari tuturor!
Taticule sa-ti traiasca fata , sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa .
La Multi Ani!
Sa fie sanatoasa si sa aveti parte de multa fericire !
Respecte!
Ii doresc tot binele din lume atat ei,cand v-a veni pe lume,cat si parintilor!Toate cele bune si aveti grija de voi!Sa fiti sanatosi!
Bafta!
Week-end placut!
Respect!
Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi la aceasta minunata bucurie!
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
poate in anii care vin mai faci una sau un baietel ca si asa natalitatea e in scadere in romania .
Sa zici cand faci botezul acum se apropie 40 de zile de cand a aparut pe lume inca un sufletel si iar trebuie sa dai de baut
Mult mult bine din partea mea.
Last edited by horatyu; 24-10-07 at 23:03.
FELICITARI ! ! !
Man ,in Ianuarie vine,doctorul ma cam speriat un pic cand mia spus ca sar putea sa deschid sticla de sampanie cu doua ocazii; Anul Nou si fetita mea,Sandra,acum cum o vrea d-zeu sanatatea e mai presus de toate,orcum iti dai seama ca o sa termin o naveta pe putin de sampania la evenimentul deosebit ce ma asteapta pentru a doua oara in viata,prima data a fost in urma cu 14 ani si atunci tot...fata!
Multumesc pentru urari!
Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti...![]()