Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 91 to 105 of 105

Thread: SIRIUS 4 pe orbita!!

Member Beginner polly75's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry Re: SIRIUS 4 pe orbita!!

Quote Originally Posted by xm11 View Post
    sirius 3 to sirius 4 ?
    se pare ca nu .. deci o m**i de la 4.8E, indreptata spre noi, doar pe spot nordic...

p.s. bine ca avem prigoana, taraf, etno .. ce nu avem ce vedea
    Last edited by polly75; 22-01-08 at 21:24.

Guru Member cipcirip99's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: SIRIUS 4 pe orbita!!

Parerea mea este ca vina pentru proasta receptie a providerilor romani o poarta providerii insisi , fiindca ma indoiesc ca prin negociere nu ar fi primit un alt tip de feed ... ! Adica MAX a putut .... iar restul nu ?!
    Probabil ca nu exista interesul la nivelul acestor provideri pentru o receptie satisfacatoare pentru micii consumatori de FTA ! Se multumesc cu cablistii si bineinteles cu DTH-urile cliente !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: SIRIUS 4 pe orbita!!

11785 V moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11804 H moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11823 V moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11862 V moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11881 H moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11919 H moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11938 V moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11977 V moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    11996 H moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    12034 H moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East
    12054 V moved from Sirius 3 to Sirius 4 @ 5° East

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: SIRIUS 4 pe orbita!!

Naspa e siriusu asta nu mai e asa cum era pe vremuri
    nush da nici de pe thor 1w n-am un semnal stralucit chiar cu o antena de 1,1!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by darkkoder View Post
    Naspa e siriusu asta nu mai e asa cum era pe vremuri
    nush da nici de pe thor 1w n-am un semnal stralucit chiar cu o antena de 1,1!!
    Pe thor ar trebui sa ai semnal beton cu marimea asta,mai regleaza antena ,lnb-ul

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

La voi merge pachetul Realitatea si Prigoana ca la mine nexam?
    Cred ca habar nare Prigoana ca a scazut semnalul, cred ca o sa trimit un mail sa l intreb de sanatate !

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    La voi merge pachetul Realitatea si Prigoana ca la mine nexam?
    Cred ca habar nare Prigoana ca a scazut semnalul, cred ca o sa trimit un mail sa l intreb de sanatate !
    Merge cu intreruperi depinde de ore,dar sa stii ca ai dreptate ca Prigoana nu stie.Astia nu mai stiu nr. vilelor si a ceea ce poseda.

Mentioned
    3 Post(s)

Gata am expus problema si i am trimis un mail, astept un raspuns

Mentioned
    3 Post(s)

Pentru cei care inca au probleme cu receptia programelor Realitatea si Prigoana intradevar receptia este slaba dar mai umblati la reglajul antenei ,astazi am avut ceva timp liber si am reglat antena mi au intrat cele 2tp plus inca 5-6 tp ale Viasat deci cum sar spune au marit puterea pe spotul nordic in concluzie regati antena mai bine.
    Din nefericire pt mine sistemul meu este multifeed (6lnb) si nu pot sa receptionez bine spotul nordic decat la limita,pentru cei care aveti H-H sau motor si antena peste 1m nu cred ca mai este o problema spotul nordic pentru partea de S- SE a tari.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

NRK 1 Østlandssendingen - NRK 2 - NRK 1 Østafjells - NRK 1 Nordnytt - NRK 1 Nordland - NRK 1 Midtnytt - NRK 1 Møre og Romsdal - NRK 1 Vestlandsrevyen - NRK 1 Rogaland - NRK 1 Sørlandet - NRK 1 Østnytt - NRK 1 Østfold - NRK 3/NRK Super (Viasat / new Transponder) on Sirius 4 @ 5° East

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79
    sistemul meu este multifeed (6lnb) si nu pot sa receptionez bine spotul nordic
    Daca ai pus lnb-ul central pe Hotbird,poti sa receptionezi si spotul nordic si cei doi transponderi cu probleme{Vintu si Prigoana}.Folosesc multifeed-ul pentru placa DVB si n-am probleme de receptie cu Sirius.Calitatea semnalului pe transponderului pe placa SS2 la 12678 e de 33%,iar pe 12697 cam 23%,cu imagine stabila.Numai cind ploua intens dispare semnalul.Ce spun acum e valabil daca te afli in partea centrala si de nord a tarii;nu stiu cum e mai la sud.

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by costel1 View Post
    Daca ai pus lnb-ul central pe Hotbird,poti sa receptionezi si spotul nordic si cei doi transponderi cu probleme{Vintu si Prigoana}.Folosesc multifeed-ul pentru placa DVB si n-am probleme de receptie cu Sirius.Calitatea semnalului pe transponderului pe placa SS2 la 12678 e de 33%,iar pe 12697 cam 23%,cu imagine stabila.Numai cind ploua intens dispare semnalul.Ce spun acum e valabil daca te afli in partea centrala si de nord a tarii;nu stiu cum e mai la sud.
    Daca aruncai un ochi mai la stanga intelegeai ca sunt de la bucale ,dar no problem.Din nefericire nu am semnal stabil pe tp nordice iar pe prigoana si irealitatea la limita dar stabil. Dar ce sa i ceri antenei daca vrei sa receptionezi de la 19.2est pana la 4 vest pe o antena de 1.15 fixa cu 6lnb in sistemul multifeed.

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Dar ce sa i ceri antenei daca vrei sa receptionezi de la 19.2est pana la 4 vest pe o antena de 1.15 fixa cu 6lnb in sistemul multifeed.
    Uite ca nu m-am uitat ,eram atent doar la ce spuneai,dar m-am gindit sa revin deoarece sint surprins ca la o antena de 1.15 cit spui ca ai nu-ti intra stabil programele nordice si cele romanesti.Or asta vroiam sa-ti spun in postul anterior,ca trebuie sa-ti intre si Sirius focarul nordic si cei doi trps cu probleme,cu atit mai mult ca eu am aceasi configuratie de multifeed ca si tine,numai ca in centru am lnb pe Hotbird!Si-mi intra si Astra 19.2E cit si Amos/Atlantic Bird3{4 & 5W}.Eu am antena de 0.90 cm pentru multifeed,de aceea sint surprins de de obti tu cu cea de 1.15!!!Daca vrei sa vezi ce semnal imi intra pe toti satelitii pe sistemul meu de multifeed,intra la sectiunea si topicul de diseqc.

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by costel1 View Post
    Uite ca nu m-am uitat ,eram atent doar la ce spuneai,dar m-am gindit sa revin deoarece sint surprins ca la o antena de 1.15 cit spui ca ai nu-ti intra stabil programele nordice si cele romanesti.Or asta vroiam sa-ti spun in postul anterior,ca trebuie sa-ti intre si Sirius focarul nordic si cei doi trps cu probleme,cu atit mai mult ca eu am aceasi configuratie de multifeed ca si tine,numai ca in centru am lnb pe Hotbird!Si-mi intra si Astra 19.2E cit si Amos/Atlantic Bird3{4 & 5W}.Eu am antena de 0.90 cm pentru multifeed,de aceea sint surprins de de obti tu cu cea de 1.15!!!Daca vrei sa vezi ce semnal imi intra pe toti satelitii pe sistemul meu de multifeed,intra la sectiunea si topicul de diseqc.
    Problema sta in felul urmator am asa in centru focar principal Hotbird iar in secundar de la est la vest Astra+Eutelsat+ Sirius+ Intelsat+ Amos, eu inteleg ceea ce vrei sa spui dar in partea de S-SE a Romaniei se receptioneaza la limita spre stabil spotul nordic sau chiar de loc asta in functie de reglajul antenei, antena este reglata in proportie de 99% , apropo cine receptioneaza spotul nordic de pe Sirius sa dea de veste aici sa ne lamurim si noi cine are antena reglata si cine nu!!!, mai ales cei din S-SE .

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

apropo cine receptioneaza spotul nordic de pe Sirius sa dea de veste aici sa ne lamurim si noi cine are antena reglata si cine nu!!!, mai ales cei din S-SE .
    Este explicabil atunci rezerva de semnal cam mica in zona ta.N-ar fi rau ca de acum inainte cei care vor sa stie cum se receptioneaza un satelit in zona lor sa specifice acest lucru cind posteaza!Si daca e cazul sa ne ofere si alte date pe care le considera importante pentru receptie{receptor,lnb,antena,etc}.Poate n-ar fi rau ca din din fiecare colt de tara sa stim cum stam cu receptia.In acest caz,comparatia e de un real folos pentru cei care au dubii atit in achizitionarea sistemului de satelit dar si pentru a verifica reglajele facute de noi sau altii!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567