Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 46 to 60 of 105

Thread: SIRIUS 4 pe orbita!!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: SIRIUS 4 pe orbita!!

pe rdi a dat aceiasi informatie ...http://www.rdi-board.com/showpost.ph...0&postcount=21
    exact asa s-a scris acolo

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by cipcirip99 View Post
    Astazi Sirius 4 este la 4,14 grade est - in curand isi va lua locul la 4,8 grade . Cred ca de saptamana viitoare incepe mutarea transponderelor de pe Sirius 2 .
    Luna ianuarie va fi o luna plina de teste si de ce nu - noutati ! Sa dea Domnul sa fie asa !
    Sa precizezi si sursa sau un link sa avem si noi o idee daca este real

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    pe rdi a dat aceiasi informatie ...http://www.rdi-board.com/showpost.ph...0&postcount=21
    exact asa s-a scris acolo

Acolo e specificat ;ZVON!!
    Va rog verificati sursa informatiei inainte de a posta ceva,chiar daca stirea apare pe un alt forum VERIFICATI mai intai si apoi postati,altfel va faceti de ras si va pierdeti increderea toata lumea se va uita la voi;...copy/paste cred ca nu doriti sa fiti astfel catagorisiti,
    deci; VERIFICATI SURSA INFORMATIEI!!! inainte,iar daca nu reusiti si doriti sa postati acea info; o puteti posta cu mentiunea;
    ZVON!!
    Va multumesc pentru intelegere!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Acolo e specificat ;ZVON!!
    Va rog verificati sursa informatiei inainte de a posta ceva,chiar daca stirea apare pe un alt forum VERIFICATI mai intai si apoi postati,altfel va faceti de ras si va pierdeti increderea toata lumea se va uita la voi;...copy/paste cred ca nu doriti sa fiti astfel catagorisiti,
    deci; VERIFICATI SURSA INFORMATIEI!!! inainte,iar daca nu reusiti si doriti sa postati acea info; o puteti posta cu mentiunea;
    ZVON!!
    Va multumesc pentru intelegere!
    Spaniolule pai asta am vrut sa spun...ca e un zvon ca ar fi ajuns .... sirius 4 la 5 grade est , cel care postase a spus acelasi lucru...cred ca e acelasi user ca nick-urile se aseamana... si mai mult ca sigur e acelasi...
    dar nu am fost bine inteles

Mentioned
    3 Post(s)

Spaniolule pai asta am vrut sa spun...ca e un zvon ca ar fi ajuns .... sirius 4 la 5 grade est , cel care postase a spus acelasi lucru...cred ca e acelasi user ca nick-urile se aseamana... si mai mult ca sigur e acelasi...
    horatyu, spaniolul nu sa referit la tine ,tu nu ai postat ci ai facut referire la acel post de pe....... unde mai mult ca sigur ca este acelasi user...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ma-m referit la tine ci la cel ce a postat si in general e valabil pentru toti,nu stiti sigur ca stirea e reala specificati ca e;
    ZVON!1
    Acum ca ne-am lamurit incheiem aici ca o dam in offtopic!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ma-m referit la tine ci la cel ce a postat si in general e valabil pentru toti,nu stiti sigur ca stirea e reala specificati ca e;
    ZVON!1
    Acum ca ne-am lamurit incheiem aici ca o dam in offtopic!
    cel ce a postat informatia @cipcirip99 ( respect maxxim - profesor in receptoare globo-opticum ) sigur a luat informatia de aici http://www.n2yo.com/?s=32299 , ar fi pacat sa aruncam cu vorbe aiurea fara sa verificam si noi la randul nostru chit ca nu suntem ziaristi sa avem 3 surse sigure ca sa putem posta pe forum
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    cel ce a postat informatia @cipcirip99 ( respect maxxim - profesor in receptoare globo-opticum ) sigur a luat informatia de aici http://www.n2yo.com/?s=32299 , ar fi pacat sa aruncam cu vorbe aiurea fara sa verificam si noi la randul nostru chit ca nu suntem ziaristi sa avem 3 surse sigure ca sa putem posta pe forum
    Posibil dar sunt 2 surse sigure care nu dau gres niciodata si eu ma uit pe ele de multi ani;

http://www.flysat.com/

http://www.lyngsat.com/

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Mentioned
    0 Post(s)

s-a trezit in sfarsit si flysat.com si mai ziceai ca ii iei ca referinta
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

s-a trezit in sfarsit si flysat.com si mai ziceai ca ii iei ca referinta
    Daca ai altul care sa trezit mai devreme si ai vazut stirea,de ce nu postezi linkul? nu de alta dar daca erai informat mai devreme postai informatia nu asteptai sa apara ca sa aduci acuze..

Mentioned
    0 Post(s)

Daca ai altul care sa trezit mai devreme si ai vazut stirea,de ce nu postezi linkul? nu de alta dar daca erai informat mai devreme postai informatia nu asteptai sa apara ca sa aduci acuze..
    fara suparare mane fii calm , cateva posturi mai sus ai criticat pe @cipcirip99 cand a spus ca sirius a ajuns aproape de locul final crezi ca flysat a luat stirea din alta parte sau urmareste satelitul cu telescopul ?

hai sa nu fim suparati si sa intampinam noul an cu bucurie . sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii si impliniri

Guru Member cipcirip99's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: SIRIUS 4 pe orbita!!

Scuze sincere n-am stiut ca postul meu va avea atatea ... urmari .
    Am urmarit tot timpul pozitia lui Sirius 4 pe link-ul afisat de @stargate (multumesc man !) . Si din informatiile de pe site-ul oficial SES am dedus ca pozitia finala a lui Sirius 4 va fi atinsa in jurul datei de 1 ianuarie 2008 ! Se pare ca am avut dreptate .... .Eu doar am preluat informatiile ..... . Oricum va urez un AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI ! Si nu in ultimul rand satisfactii in zona satelitara - cat mai multe pachete decodate !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

fara suparare mane fii calm , cateva posturi mai sus ai criticat pe @cipcirip99 cand a spus ca sirius a ajuns aproape de locul final crezi ca flysat a luat stirea din alta parte sau urmareste satelitul cu telescopul ?

hai sa nu fim suparati si sa intampinam noul an cu bucurie . sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii si impliniri

Nu e nici o suparare,eu unul ma folosesc de 2 informatii pentru a fi sigur ca postez stirea corect si nu induc pe nimeni in eroare de aceea la majoritatea postarilor mele vei vedea si un link de unde am preluat stirea ca sa aibe valoare;

http://www.lyngsat.com/
    http://www.flysat.com/
    sunt si altele dar eu le folosesc pe acestea 2 de muuulti ani si nu mau inselat niciodata,

Mentioned
    3 Post(s)

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast