Respecte!
Bon jour!
In vizita?...sau...?!
Bafta!
Bonjour lume!
Respecte!
Bon jour!
In vizita?...sau...?!
Bafta!
Respect!
Vai dom`le , dar ce nume original ți-ai ales ...
Sau eşti clonă ?
Oricum , bine ai venit
.
Astazi este 1aprilie.......
Oricum bine ai venit.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
bine ai venit blanosule
daca nu ai fi tu trecerea timpului pe forumuri ar fi plictisitoare
anul trecut sau acum doi ani s-a inregistrat si fanta pe aici
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Mooo,ce faci cauti locuri de popas ? Te lasa clientii pe RDI ?
Uite,facem asa: eu las loc si tu i-ti imaginezi ca am scris acolo tot ce vrei tu sa auzi si tot ce nu vrei sa auzi.Asta este parerea mea.
Loc pentru "B.....cum vrea el(mi se face deja greata):............................................................................................ .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... ..........................................................................................AJUNGE !!!!
Mo cred ca daca ar fi sa te intalnesc,ti-as sari direct la beregata cat de mare ai fi si cu orice risc,atat de departe m-ai adus cel putin pe mine.
PapaDan
Lasa frate ca e de 1 Aprilie,injuri degeaba o clona.![]()
:
Gluma e gluma numai sa nu intreceti masura... nu e nevoie sa va coborati la acest nivel!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Salutare!!