0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Eu cu DreamUp v1.3.2.1 am putut sa incarc prin serial fara problema
Numai cu aceasta versiune merge.
Daca doreste cineva...il trimit.
-
Nui adevarat.
O sa ma uit la serviciu si o sati zic cu ce versiune merge. Cred ca am incarcat cu 1.3.3.4 sau 1.3.3.5 nu sunt sigur cu care din astea doua.
-
Standard RSP member
Crezi ca-s prost
Ia incearca cu versiunea propusa de mine.Iti garantez ca nu merge cu noile versiuni de DreamUp.
http://rapidshare.com/files/37022436...3_2_1.rar.html
Last edited by gyozo75; 31-03-10 at 10:56.
-
Eu nu lam facut pe nimeni prost, doar te-am contrazis.
Uite acumam mam chiar uitat ce versiune de dreamup am si este 1.3.3.4 si sa incarcat softul cu ea. De aia team contrazis. La astea mai noi stie pe langa E1 sa incarce si receptoare cu E2 fata de alea vechi. Asta e diferenta.
-
Relax ...
Citiţi aici si veţi inţelege unde este problema.
.
-
delta2k2,
eu am incarcat cu versiunea 1.3.3.4 nu cu 1.3.3.5. Stiu de aceasta problema la ultia versiune.
Oricum cu 1.3.3.4 am incarcat mai multe receptoare asa ca dreamup 1.3.3.4 este ok.
Nu mai are rost sa mai scriem despre loader ca probabil merge cu ambele variante. Sa revenim la receptor.
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Cu imaginea PLI pe el receptorul nu merge bine nici pe chei nici pe sharing si e interesant ca aceleasi figuri faca si dupa ce iam scos carcasa, deci nu e problema de la caldura. Simptomele sunt urmatoarele, face freezuri si cateodata ramane si blocat, doar scoaterea din priza il ajuta.
Acuma ii pun Gemini 4.4 no time bomb. Ca sa pot experimenta cu mai multe emulatoare (diferite versiuni de mgcamd si cccam-uri).
-
Standard RSP member
punel pe Nabilo Darkstar2 si va fi OK,de 1saptamana testez si pana acum nu am reusit sa-l blochez.