Noh lasa ca multe am ars si eu la viatza mea, placi video, pl de baza, hdd-uri, memorii inca nu... asta e riscul meseriei...
Noh lasa ca multe am ars si eu la viatza mea, placi video, pl de baza, hdd-uri, memorii inca nu... asta e riscul meseriei...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Stati un pic, mo ca io nu i-am facut absolut nimik. Nu tu update la bios, nothing. Pur si simplu la inceput imi dadea eroare de directx si dintr-o data pac. Acum merge dar numai la refresh ffff mic si cu frameuri teribile. Poti sa lucrezi in word sau orice program de office sau contabilitate. Nu mai merg games (pentru care am cumparat-o de fapt). Faza e ca nu au altceva echivalent si va dati seama ca am copt-o.
Ce DirectX ai pus? Incearca v. 9c sau 10... Nu mai are acceleratie 3D posibil din conflict drivers cu DirectX.
http://www.microsoft.com/downloads/b...D-85FC422D1388
Am send her la pcgarage inapoi sa se frece cu ea pe nari... Apropo nu stiti pe nimeni care lucra acolo din amicii de aici?
Sfatul meu e sa mai dai o diferenta si sa iti dea ceva mai bun, eu am cam fugit de placi video produse de firma Galaxy - nu imi inspira prea multa incredere.
Stiu cum e sa te lase placa video si pt asta eu am cumparat inca o placa ieftina de rezerva, asta bineinteles dupa ce am patit-o si am somat doua zile fara calculator .
Cred ca sigur ma vor pune sa aleg altceva ca din astea nu mai au. Problema ramane banii ca sunt in criza. Pana la urma o sa optez pentru Gainward...
Pai daca nu te-ai atins de ea atunci la garantie klar... nici nu sta pe ganduri...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!