Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 13 of 13

Thread: ajutor,rugaminte,informatie

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ajutor,rugaminte,informatie

eu locuiesc in italia si in datad de 22 a luni mi a expirat permisu de conducerre,buuuun,am mers aici la ACI(automobil club italia)am spus care e problema si au zis da e ok se face,buuun,cu ocazia asta fac permisu italian renuntand la cel de romania si asa fiind expirat,mi au da e ok atat costa si trebuie sa faci vizita medicala.am facut tot am platit la care tipa de aici imi spune ca posibil sa mi trebuiasca o declaratie de la politia romana precum nu am furat masini si alte infractiunii,buuun,ii trimit pe ai mei la politie la care ai nostri ca brazi ii spune ca ce mi trebuie mie e cazier judiciar si aia se elibereaza personal,hmmm inghit un nod si ii fut dumnezei masi de roman bou cretin si idiot.ce spun eu si ce spun ei,oare asta din italia nu ar fi stiu ca daca imi trebuie cazier nu am cum sa l scot decat personal?ma indoiesc,eu am nevoie doar de o banala declaratie tip sau de mana
    acum sa vb la ACI sa vad ce zic si va intreb pe voi care poate mai aveti idee e chiar asa?sau pur si simplu ma scuipat in fata
    as vrea si alte pareri,ca pe a mea o stiudaca nu am sa incerc cu interventi CA ASA I ROMANU CAND SE INVESELESTE
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu cred ca au cerut cazierul judiciar, mai exista un cazier referitor la accidente rutiere - din pacate nu stiu care e numele "tehnic". Sa mearga ai tai la politie si sa intrebe despre un cazier referitor la accidente rutiere.

Eu mi-am preschimbat permisul in Olanda, dar nu mi-au cerut asa ceva. Insa dupa 2 luni, cand mi-am luat masina, de la asigurari mi-au zis ca pot sa imi dea un tarif mai bun daca le aduc de la politie dovada ca nu am avut accidente. S-au dus ai mei la Politie in Romania, au intrebat si li s-a zis ca, cazierul rutier mi-a fost transferat automat la Politia din Olanda cand mi-au schimbat permisul. Si, intr-adevar, asa a fost, cei de la asigurari m-au gasit in sistemul electronic din Olanda.

Mai intreaba la Politia din Italia daca totusi nu se face si la ei transferul automat.

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dute la o scoala de soferi si vorbeste cu ei, nu toti cer asta. depinde ce pile au si ei pe la politie...

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce treaba ai cu ACI?Incearca sa te duci la o simpla scoala de soferi.Eu asa am facut prin 2004 la o scoala de soferi am platit 80 euro,controlul medical la ochi vreo 35,si parca o poza.Sa vezi distractie cind o sa vrei sa il schimbi pe cel italian inapoi cu ala romanesc.
    SS2,Soleron

Mentioned
    0 Post(s)

pai cei de la scoala de soferi mau trimis la ACI,cat despre preschimbare in cel romanesc nu cred ca mai e cazu

deci,imi trebuie acea declaratie banla de mana,nici macar nu imi trebuie originalu ca mi a spus sa l trimita prin fax si nici legalizata doar sa fie acolo la dosra ca nu am facut vreo smecherie prin romania ca deh saraci italieni sau saturat si eu iar eu ii inteleg ca isi i au si ei o masura de siguranta

mi a cerut declaratia asta deoarece am intarziat o zi peste expirarea permisului

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Poate s-a mai schimbat legea intre timp.Incearca la ambasada romana stiu ca pentru carnet de profesionist te trimiteau la ambasada pentru nu stiu ce hirtie.Sa nu conduci cu carnetul expirat in Italia,sint foarte severi la chestiile astea.
    SS2,Soleron

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da au dreptate numai cazierul este valabil mai tre sa il si traduci
    Pentru traducere intraba la tine in Italia daca e valabil tradus in Ro
    Oficial numai personal dar se poate rezolva pentru ca tre sa specifici pentru ce iti trebuie in cazul tau scoala de soferi sau schimbarea permisului in UE

Ps Si pe timpuri ptr.permis de conducere iti trebuia cazierul

Mentioned
    0 Post(s)

da @superzeama ai dreptate legile s au schimbat si de atunci romani i au calcat la greu pe coada,acum costa 160 euro

@diablo nu cred ca m ai inteles bine,nu fac scoala de soferi,vreau doar reinoirea permisului,motiv expirare,iar doamna de aici nu cred ca o fi asa tampita sa nu stie ca acel cazier se ridica personal,ia mi a spus in clar o banala hartie de mana precum nu am antecedente in rutiera,nu facea referire la furt in general

dar saraca doamna nu cred ca stia ce inseamna de fapt romania si cat se complica lucrurile

dar banuiesc ca imi vor da pana la urma permisu deorece dosaru e trimis si vor da dovada inca o data ca astia judeca cu capu de pe umeri nu cu capu p...i ca romani

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu team inteles perfect dar legislatiile sint la fel peste tot in UE
    Nu poti solicita permis de conducere daca ai pe rol un proces sau .....
    Dar daca cum zici tu numai o adeverinta iti trebuie e mai usor
    Faci tu o adeverinta in World o trimiti la un prieten din Ro si ti-o trimite fax direc la firma ´la cara ai nevoie tu
    ai rezolvat problema

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Eu lam schimbat anul trecut la sfarsitul luni iulie (nu era expirat) dar eu am platit 114,50 eu am dat permisul vechi (RO)atestatul resul au facut singuri in 10 zile lucratoare am avut permisul de it...acum faza e alta daca ai pe cel romanesc scapi de penalizarile de pucte la infractiuni rutiere...cu cel din it ..yoc...
    ..::EGAMI TEAM::..

Mentioned
    0 Post(s)

asa e gobi,mie mi se cere acea adeverinta deoarece am trecut o zi peste data valabila(ce s devina eu ca era inchis luni)in rest nu imi cerea nimeni nimic de la scumpa romanie

@diablo lor le trebuie acea adeverinta,poate sa o scrie si un tablagiu,3 randuri acolo,sa zica da individu e ok,probabil tot ce i intereseaza e parafa politiei rutiere

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu pot sa-ti scot cazierul...daca de el e vorba doar ca-mi trebuie o copie dupa buletin....!
    Posibil narozii aia sa-ti fi cerut defapt "oglinda" ...si aia e mai greu de scos. Nu stiu daca se poate scoate din alt judet decat cel de resedinta (ultima resedinta)....!

Standard RSP member jarhead's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mane poti sa faci altceva, eu unul conduc cu permisul de romania (este ultimul fel de permis care l-au facut cu sisteme de siguranta si holograma), am intrebat si la carabinieri si politia municipala si la politie, deci in concluzie, fa in asa fel sa ajungi in tara si-l faci direct la rutiera romana, daca stai dupa astia de aici (IT) eu am ajuns la concluzia ca nu stiu nimic de capul lor, eu am intrebat si la o scoala de soferi si una m-ia zis ca trebuie schimbat, iar altii de la alte scoli ca nu este nevoie, ptr ca romania este in UE si nu trebuie sa mai fie scimbat, deci ultima concluzie, trebuie sa intrebi la scolile de soferi, iti fac ceva analize si gata, iti vine acasa cand sa te duci sa-l iei