Quote Originally Posted by horatyu View Post
dar ma gandesc ca oamenii nu pot vorbi cu pestii sau cu animalele sau alte vietati si atunci cum ar putea vorbi cu extraterestri?
Pe scurt cu un limbaj articulat nu cred ca e posibila comunicarea cu alta specie pentru ca suntem facuti diferiti si atunci este probabil imposibila pe calea asta articulata...
Cea mai primara modalitate de comunicare este comunicarea prin semne si expresii. E foarte probabil ca sa fie prima metoda folosita in caz de asa ceva. De telepatie nu cred ca poate fi vorba, chiar daca intalnim alte specii care au aceasta posibilitate, noi tot nu o putem stapani.

Quote Originally Posted by yky View Post
Uni "putini" stiu altii "marea masa" nu-s pregatiti pentru asta.....
dar ei au incercat si s-au scos din ecuatie
S-o crezi tu! Asta incearca sa va bage in cap prin fel si fel de filme... dar iti spun eu ca asa cum sunt eu pregatit sufleteste asa sunt si altii pregatiti... majoritatea chiar... insa aici nu e vorba ca nu suntem pregatiti, nu de asta se ascund astfel de chestii... ca sa "ne protejeze"... ci se ascund pentru beneficiile pe care le aduc celor care le ascund... doar nu crezi ca pasa cuiva de tine sau de mine!? Tin totul secret ca sa poata beneficia cat mai mult de avantajele "puterii" pe care o detin.

Sa fim seriosi... treziti-va!