0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Comision BCR
Cine stie cat ia BCR comision pentru depunerea a 2000 ron intr-un cont?Ma contrazic cu cineva care zice ca vor prea mult si ca nu merita,sa ne lamurim.
-
Membru de onoare
BCR nu ia comision la depunere!
Comisionul se ia la retragere - 0,5%
-
Membru de onoare
Iti spun eu ca ia,am depus in contul aferent unui card la un prieten si m-au taxat (nu zic ce am la gura legat de ei).Nu stiu daca e legat de faptul ca eu nu sunt client de al lor.Am platit la giseu comisionul pe langa banii depusi,nu mai tin minte cat era ca sa imi fac idee acum la aceasta suma.
-
Membru de onoare
La cont de card se ia... nu la cont curent!
Ieri mi-a depus sotia 200 de lei pe cardul meu si i-a luat 1 leu comision.
-
Membru de onoare
Aaaa,parca eu la aceeasi suma am platit 6-7 lei.Lasa ca daca am timp ma duc sa-i intreb ca nu inteleg ce si cum e la ei.
-
Golden Member
Este cel mai imbecil comision posibil, practic ei nu fac nimic pentru asta. Am inteles (eu nu mai am de ceva ani cont personal la bcr) ca percep un comision si daca cineva plateste in locul tau rata curenta la un credit. Cred ca e singura baca care procedeaza asa.
Eu astazi am platit la BRD o serie de facturi curente emise pe diferite nume, nici macar nu m-au intrebat cum ma cheama, mi-au luat banii si mi-au dat chitanta pe numele scris pe factura, la fel este la Raiffeisen, la Transilvania.
Gigel