Orice e posibil am urmarit si eu documentatii despra asta dar e greu de zis
Dislikes: 0
Respecte!
Ce parere aveti de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=RUSh1...response_watch
Sa fie oare cu putiinta?Sa fi facut chiar guvernul USA asta?CIA?Sau poate un inconstient.....?!
Daca da.....rusine!!!
Bafta!
Respect!
Orice e posibil am urmarit si eu documentatii despra asta dar e greu de zis
Pe americani i-i cred in stare chiar si de aceasta magarie.......dar fara dovezi concrete...nimeni si niciodata nu poate sa-i acuze. Oricum e evident ca ascund intregii lumi foarte multe lucruri care in momentul in care se vor afla , americanii ca natiune v-or fi trecuti undeva pe un loc pe la mijlocul "clasamentului".
shadownam
subiectu care l-ai deschis e bun!In spatele actiunii stau grupuri oculte nu guvernul sua nu cia ei sunt prea mici pt asa ceva!Aceasta actiune a facut parte din agenda oculta si deschizand astfel lupta impotriva falsilor teroristi , deschizand drumu raazboaielor impotriva Afganistanului, Irakului.S-a cunoscut ca familiile Bush si Bin Lader sunt prietene si investesc ambii in industria de razboi!Robin Cook, ministrul de externe englez a afirmat, cu putin timp inainte mortii sale, ca Al quada nu era un grup strict terorist , CIA apeland de mai multe ori la serviciile acestuia in timpul cand rusii erau in Afganistan!
Deci, pe scurt, trebuia un pretext care sa socheze toata lumea!
Pentru cine vrea sa vada in detaliu ce s-a intamplat la WTC le recomand sa caute pe huburi un documentar numit " 911 In Plane Site " .
Dupa ce am vizionat acel material am devenit convins 100% ca a fost o lucratura planificata din SUA, nici vorba de teroristi arabi antrenati in pesteri.
voi chiar credeti ca asemenea adevarurii,planuri sau cum vreti sa le spuneti iasa chiar asa la iveala sau le cunoaste atata lume inca vin 100 de regizori si toarna la filme cu fel si fel de scenarii,fiti seriosi mai oameni buni ca va vad oameni maturi
te ai gandit ca poate asta era si scopu sa te faca sa crezi ca americanii sant de vina
iar ca sa dau un exemplu foarte apropiat si drag noua,dupa atatia anii nu sa aflat un cacat de adevar de la revolutia din 89 daramite daramarea turnurilor
si chiar daca ar fi americani cu siguranta nici presedintele nu ar fi stiut lucru asta
iar ciripirea de asemenea informati e moarte sigura a celor implicati si nu cred ca se risca nimeni doar de dragul artei sa apara nu stiu ce film cu nu stiu ce scenariu
moartea poate surveni daca vreun film releva vreo imagine sau stire reala in rest ii lasa sa si dea frau liber imaginatiei
asta am vrut sa zic si eu, presedintele e doar o marioneta...Code:si chiar daca ar fi americani cu siguranta nici presedintele nu ar fi stiut lucru asta
Man, acel documentar nu a fost facut de un regizor care a vrut sa dea vina pe americani, chiar el fiind tot american. Este compus din observatii ale martorilor care au fost la fata locului, din filmari ale unor oameni oarecare si ale televiziunilor importante, care la o privire mai atenta se vede ca unele lucruri sunt cusute cu ata alba.
La fel de sceptic am fost si eu pana sa vad acel film, si nu este singurul, recomand sa te uiti macar de curiozitate, nu ai ce pierde.
Cat despre asa-zisa revolutie damboviteana, nu se poate afla adevarul atat timp cat cei care au fost implicati si au profitat de pe urma ei sunt inca la putere, ori ei personal ori prin urmasii lor.
Hai sa auzim de bine, ca de rau....