0

Dislikes:
0
-
Golden Member
e posibil?
Respecte!
Ce parere aveti de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=RUSh1...response_watch
Sa fie oare cu putiinta?Sa fi facut chiar guvernul USA asta?CIA?Sau poate un inconstient.....?!
Daca da.....rusine!!!
Bafta!
-
Orice e posibil am urmarit si eu documentatii despra asta dar e greu de zis
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Standard RSP member
Pe americani i-i cred in stare chiar si de aceasta magarie.......dar fara dovezi concrete...nimeni si niciodata nu poate sa-i acuze. Oricum e evident ca ascund intregii lumi foarte multe lucruri care in momentul in care se vor afla , americanii ca natiune v-or fi trecuti undeva pe un loc pe la mijlocul "clasamentului".
-
Banned
shadownam
subiectu care l-ai deschis e bun!In spatele actiunii stau grupuri oculte nu guvernul sua nu cia ei sunt prea mici pt asa ceva!Aceasta actiune a facut parte din agenda oculta si deschizand astfel lupta impotriva falsilor teroristi , deschizand drumu raazboaielor impotriva Afganistanului, Irakului.S-a cunoscut ca familiile Bush si Bin Lader sunt prietene si investesc ambii in industria de razboi!Robin Cook, ministrul de externe englez a afirmat, cu putin timp inainte mortii sale, ca Al quada nu era un grup strict terorist , CIA apeland de mai multe ori la serviciile acestuia in timpul cand rusii erau in Afganistan!
Deci, pe scurt, trebuia un pretext care sa socheze toata lumea!
-
Pentru cine vrea sa vada in detaliu ce s-a intamplat la WTC le recomand sa caute pe huburi un documentar numit " 911 In Plane Site " .
Dupa ce am vizionat acel material am devenit convins 100% ca a fost o lucratura planificata din SUA, nici vorba de teroristi arabi antrenati in pesteri.