Results 1 to 15 of 688

Thread: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Quote Originally Posted by zvartoshu View Post
    daca atat vine sporadicul , ce sa ii fac , nu am cu ce sa il amplific si nici sa il corijez , sa il focalizez ,
    sigla e pe stanga sus , o banda neagra , uitate cu atentie , eu am ochi format la pureci de mic , ma uitam la bulgari si se vedeau varza!
    Da am reperato, dar in afara de dunga aia neagra nu prea vad nimic.

Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Da am reperato, dar in afara de dunga aia neagra nu prea vad nimic.
    azi a fost zi jumi juma tropo sporadic , nici poe fm nu sa dat in fap si nici pe tv
    au intrat asa
    E-3 jordanian tv
    E-3 rossia tv
    48mhz - linie neagra
    Canal italian 2 - rai 1

receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm

Mentioned
    1 Post(s)

hahaha ce tzeapa am luat cu canal 2 al lor

Hi Daniel,

It is channel E4 but the Italians call it channel 1B

Good DX

Cyril

Mentioned
    1 Post(s)

oameni buni .. ce a fost azi pe fm , pe bune , neam de neamu meu nu amai ginit ..!
    deci tzin sa spun ca semenicul se aude in bucuresti urmat de turnu severin cu info pro , nu mai zic la gramada unguri , sarbi bulgari !

o lista cu freq

104.3 e frecventa grava , aici se omoara din mai multe tzari . mai e si song radio
    96.5 asta e un semnal cu dance , nus daca e sarb sau bulgar sau vibe
    104.4 acelasi semnal cu muzica dance diferit ca cel anterior , nu cunosc destinatia
    104.25 scatterul de la info pro tzapan
    105.6 resita fm in instabilitate si scatetre de 1 min sau tropo stabil de 2 min max
    88.8 rractual
    107.7 neidentificat intre sarbi si unguri
    102.4 statie moldoveneasca
    107.9/88.5 info pro , ambele mucesc locale

http://www.youtube.com/watch?v=wNafO83HTxo 104.3 3 signals / 105.6 resita fm
    http://www.youtube.com/watch?v=IYAQEGX9cTs radio resita and short tropo in bucuresti
    http://www.youtube.com/watch?v=FLHGJsZylQI radio moldavian in scatter .. ! affirm speaker in jingle " ascultati hiturili favoriti .."
    http://www.youtube.com/watch?v=5MnaunDhXag unid scatters , 104.25/107.7
    http://www.youtube.com/watch?v=ImfbCcv8ONw 96.5 104.4 si 105.5
    Last edited by zvartoshu; 13-07-08 at 00:21.

Mentioned
    1 Post(s)

clutter quiet a bit of bw. To look for a faint 60Hz carrier in that

Are you seeing anything now around 55.26 Jurgen?
    Maps showing activity your way to Carribean.(12. 00UTC)

deci in germania s-au resimtit americanii ! e clara treaba , din 1996 pana acu nici nu samai gandit asa ceva , acu sa reintors in europa semnalele lor !

Mentioned
    1 Post(s)

e cat se poate de real
    am cautat <MANUAL> si pe la a treia linie mare de acord adica spre locul unde este jordania tv ,am dat de un semnal care ar da sa intre , apar liniile oblice care marcheaza semnal tv , deci si de aici din romania se simt americanii dar vag !

Mentioned
    1 Post(s)

LOOOOOOOOOOOOOOL

se zice asa , nici o data sa nu patesti ca strula cu antena , sa dai cu ea dupa tvr si sa prinzi bine bulgarii !

la mine e caz unic , cu antena spre oltenia , evident am prins rra de pe tulcea
    cu antena spre semenic eu ascultam freshu de pe slobozia e coma

acu sa vedeti imposibilitati de scatters

101.1 IASI / 101.5 ANTENA C moldova / 96.5 Dance cu trinitas de gat / 105.6 resita cu fresh in spate .. suna mai ceva ca un ffilm horror , deci asta este ceva asemanator ca sporadicul , pui antena pe casa si te trezesti cu semnale prinse din laterale sau spate sau din alte pozitii bine recetate si in shuturi .. hahahhahahaha asta e caz unic , nu am mai patzit pana acu , pe terestru e prima oara cand am prins ceva comic de genul
    101.0 cultural odobesti
    101.1 cultural calafat
    101.3 cultural buc
    101.6 cultural vacareni

asta ma face prima data sa rad !

Mentioned
    1 Post(s)

uitati ce imi povesteste unu !
    mia cazut fatza pe masa

Mergeam cu masina spre mare in 1998 era in iulie pe 17 , atunci mergeam cu turci din pantelimon spre mare si retur. In ziua de 17 spre seara cand sa pus nene pe o navala italiana , in zona lehliu am oprit expre , si am cautat cu scala , erau unele peste celelalte si unu langa altul , intrau sau ieseau . Am zis prima oara ca e ceva anomalic si sa sun sa dau la televiziuni sa intreb . M-am gandit si am mai urmarit , si incepea sa devina palpitanta treaba , nestiutor fiind , am luat telefonul si am sunat-o pe nevasta-mea actualmente stateam in apusului . Acolo la et 8 acelasi lucru , aceeasi banda plina ochi de semnale . Sa ti minte , daca nu citeam si nu vedeam ce se scrie de ele anul trecut , si nu vedeam pe youtube unele filme , ramaneam cu ideea ca e ceva apocaliptic si un semn de sus ! Poate o sa te ia rasul , dar unele persoane plang , unele devin irascibile , fenomenul asta este totusi o necunoscuta , habar nu are cand incepe si cand se termina si cat de tare este
    RASPUNSUL MEU

incredibil , imi notifici si tu vremea de atunci cand umblam in gat cu ogmanu la brau pe tren spre mare ! ce vremuri si ce propagari erau atunci MAMUT!
    lool
    insa sa am unu sa povesteasca in 2008 la 10 ani , sincer ma bucura extrem de mult , eu la 15-16 ani ma distram nene cu posturle de atunci , nu uit cu 103.3 horizont si 103.0 , comutam numai , oricum 103.0 se auzea bec pana la fetesti pe ogman in vreamea aia si 107.9 mergeam cu el vara pe tren pana dupa ciulnitza aka dragalina ! hehe , mai pupam poimine asa ceva acu !
    am cautat cu lupa 107.9 si dupa dor marunt -dragos voda se face tzuica semnalul !
    sau 103.0 mergi cu el jumate culturalizat jumate horizontat! loooooooooooooool

cu mare placere povesteste , poti sa zici gresit , important este ca unele in mare , le-am trait eu in direct , se face pielea gaina cand imi trec imagini prin oki cum eram cu ogmanu de brau borseta si cu casti panasonice dalea rpht20 , cu alea mi-am facut veacu !
    este NO COMENT !! \ceva ce nici prin gand nu imi trecea , la 10 ani sa imi povesteasca amanuntit fazele de atunci !

Mentioned
    1 Post(s)

http://www.youtube.com/watch?v=0Q0TzKAaE9s
    lenea e cam mare , azi abia am bagat mufa in telefon sa scot filmu