capitolul de critica de antene

antena 5/8 , este o petarda de antena , de ex cu asta nu zimti decat semnale constante de la 60-100km fara propagare , la o propagare de noapte incepe plaja semnalelor locale sa se intinda grupa mare , zgomot in crestere , si ce am facut , un mare kkt

ce nu stie sa faca:
101.1 voces campi poti so rasucesti in ax ca tot aia prinde
99.0 campus nu il vede nici daca ii dai dupa ceafa
104.3 horizont nu intra tare nici daca te rogi de ea

am pus dihania asta de apoape 3 m cat are cu totr cu picior pe o teava de 2 m sa stea la 5 , ce prinde? .. muste , mai bine prinde pe la nivel de casa decat in aer ! e praf , sincer prinde mai bine o porcarie de verticala de 2X72cm decat asta cu contragreutatile ei si cu ciomagu ala interminabil

puteti sa dai si voi cu pietre aici in antenele care nu va convin !

o alta faza de kkt , oltenia craiova luata cu 5/8 , bai zici ca e dementa antena , cu ma cu o verticala 100% sa iei un semnal 100% orizontal , deci daca montez pe orizontala pentu oltenia , prind semnalul prost , mai ceva ca in filmele de comedie

mai caut pe banda expre sa vad si eu cu okii cat ceapa ce vise au unii la o asemenea antena !

... bai deci pana acu se comprta asa

dupa ploaie prinde semnale circular , simte constant fara hopuri de pana la 120km de bucuresti , noaptea cand e propagare incepe sa se fasaie ! looool ]

bai sincer mai bine bag directiva pe V si am rupt in fm !