Results 1 to 15 of 688

Thread: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

In aceasta noapte am avut parte de un fenomen rar, adica spre demirkoy intra pro fm pe 90, si mai tare sa prins pe la 12 noaptea vreo jumate de ora buna cand pro fm si cand trt-fm pe 90.
    Insa, pe la 10 fara 20 sa deschis 88 kiss fm barlad semnal la 29dB si urmat de tritroaca de pe 93,7 si vag europa fm 100 care cred ca e suita pe statia de la caprioara si nu mai da din oras. De notat mixul de pe 103,9 muscialo rractualitati din aceasta seara si .. subliniez, in periferie pe orizontal se audea fasss peste pro fm deci culturalul era in el.
    Bun, la capitolul turcii sunt turci, sa deschis istanbulu pe la 11 fara 10 vreo 28 min dupa care paulaaa mea sa dizolvat in Izmitu izmitului turc si a ramas blocat slab pe ductul asta. Nici la ora asta nu e tacut 90,5 asta pe o antena vai de steaua ei de 3 elementi in forma de sarma de pampas.
    Asa, sa continuam
    tropopauza nu sa deschis in noaptea asta putoarea mamii ei, si o asteptam sa faca figura spre canakkale. si uite ca nu sa deschis, termoductul sa urcat spre dobrogea si culmea se duce in balarii pana dupa crimeea. Ce nu imi place este ca moldova e in tranzitie, daia ca e dupa prut, se stie, daca era sholdovenizata de inapoi de prut vrea sa fie pe partea buna. Bun.La noi la bucale bucurestene sau bucurestii nostriii... am avut parte de o absortie buna care a plecat de spahie de pe la 11 si 23 si acuma la ora 2 inca tot mai manca din semnale.
    Deci am avut propagare cu odobestii cu vacarenii cu barlazii si cu topologii romensti noi cei din bucurestii de pe langa dambovitza river.
    Si uite asa numarul de ore scade, si mesajele mele ajung la finish, pishhh.. scapati de mine .. uraaa~!
    Last edited by zvartoshu; 02-09-12 at 03:59.
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm