Page 43 of 46 FirstFirst ... 333940414243444546 LastLast
Results 631 to 645 of 688

Thread: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm

Mentioned
    1 Post(s)

http://www.youtube.com/watch?v=x8HAIH6iKWE
    94.4 - QURAN
    88.8 - DALET E israel
    88.7 - SAWT jordan
    88.7 - radio MASR egypt
    91.0 LEW HAMEDINA - ISRAEL
    92.4 - DALET B - ISRAEL
    93.3 - LEV HAMEDINA ISRAEL
    94.5 = BET B ISRAEL
    95.5 - BET E - ISRAEL
    96.6 - GALATZ ISRAEL

http://www.youtube.com/watch?v=t5wm8infq9o
    NEW station in SAUDI ARABIA DETECTED .. BSKSA HOOLY QURAN .. 98.6 , station knowed on last year on 91.5 MAKKAH location .

99.8 GALGALATZ - ISRAEL
    105.1 - IBA ISRAEL
    93.9 - galgalatz israel

syria E3

07:32

and
    JORDAN E3
    hour 8:00

Mentioned
    1 Post(s)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Loc 1 pe sporadic 88.8mhz Dalet-E numele de pe rds , semnal uneori foarte tare .
    Loc 2 pe sporadic 88.6 ceva arabesc parca de oras , venea tare si se oprea la search
    Loc 3 pe sporadic 93.1 radio Expres de la spanioli , i-am auzit jumatate de emisiune , au ras au pus muzica si au vorbit in direct cu oamenii ..
    Loc 4 pe sporadic 89.9 ceva cu o arabeasca stricata , amestecata cu cele de pe arabia saudita , nu ma pot exprima , acesta venea se auzea si nu flutura , doar scadea si crestea lent .

Audio , o sa aveti cand se termina sezonul , deoarece nu sunt atat de darnic .

Mentioned
    1 Post(s)

http://www.youtube.com/user/zvartosh.../0/zdn6wNsfi3A
    AL ISLAM riyadh receive via sporadic-E on south romania in date 16.06.1996 and recorded by old man in casete tape.

Mentioned
    1 Post(s)

29.06.2011 sporadic-E in south romania

http://www.youtube.com/watch?v=tLfeqUMeP54
    88.2 radio hits cairo
    89.3 radio proto ciprus
    groksu fm 89.9 turkey
    bayrak radio 90.6 ciprus
    91.2 trt fm turkey
    91.4 trt fm
    91.6 radio turk
    91.8 joy turk
    92.5 trt fm
    93.2 trt turku
    92.9 mad a lebanon
    93.0 kol chai israeli
    88.8 burc fm turk
    89.3 kol cahel israeli
    89.7 gimmel israeli
    89.9 syria program1
    90.5 lebaonon light
    90.6 burc fm turk
    91.0 lev hamedina israeli
    91.1 melody fm jordan

http://www.youtube.com/watch?v=-aSWqflvbvI
    91.1 b'pik ciprus
    91.3 nidaa lebanon
    91.8 galgalatz israeli
    92.4 dalet B israel
    93.1 TGRT TURK
    93.3 100 fm
    93.7 unid in blank
    94.0 trito program cyrpus
    94.5 bet B or H israeli
    95.5 bet E israeli
    95.8 radio darom israeli 100% signal rds
    88.8 burc fm turk
    93.0 dunya radio
    93.25 iage television R5 channel RTR PLANETA
    89.8 yervan radio auto

http://www.youtube.com/watch?v=pKz58u7U4J8
    88.3 izaat al shark lebanon
    88.4 TRT 1 and TRT6 mix
    88.6 syria program 2
    88.7 syria program 2
    89.3 cyprus
    90.5 light beirouth
    91.1 tarus sup turk
    91.9 annour arab
    92.3 sham arab
    93.1 unid dance maybe enerjy ciprus .. not confirmation
    94.3 TRT4
    95.8 radio darom maxim peak rds 100% and 67db israel dx
    96.7 galatz israeli
    8.8 dalet E israeli

http://www.youtube.com/watch?v=Tx6-5aFsBEw
    88.8 dalet e israeli
    89.4 risala radio lebanon
    91.3 nidaa fm lebanese
    91.9 annour

http://www.youtube.com/watch?v=qBw9F8M5y50
    93.1 VDL lebanese
    93.1 ertu quran egypt
    93.7 dalet A israeli
    91.3 irib quran tehran
    91.8 galgalatz israeli

http://www.youtube.com/watch?v=MRDWOiBDwto
    88.8 dalet israeli
    89.6 ninar fm lattakya syria
    90.5 rotana jordan
    91.0 lev hamedina
    92.5 bsksa al quran saudi

http://www.youtube.com/watch?v=JirzMSFGSKg
    93.1 first is unid with clasic moment
    93.1 quran ertu cairo
    93.1 voice of lebanon
    93.7 dalet a israeli
    94.5 bet B and H israeli
    88.7 radio masr egypt
    89.2 nida al iman lebanese
    90.4 unid clasic program

http://www.youtube.com/watch?v=ACjKtnhF0KM
    88.2 radio hits cairo
    88.7 radio masr tehnology coerent sporadic ..

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by Necherman View Post
    Mult se mai prinde shems ala pe 88.7 si e curat . Imi aduce aminte de vremea cand auzeam la mare emisiunea 'Ornina va prezinta istoria siriei" , vechi program pe intunecate ce venea pe 88.6Mhz . Aveai acolo si muzica cum avem noi pe lataretu , puceanca , radu , tanase , petrescu .. voci de bazaale fonotecii radio . Era un cantaret al vremurilor vechi , tin minte ca eram foarte atent ca sa o aud pe coana prezentatoare cand il difuzau , ai naibi , chiar in fiecare emisiune , ceva de genul "mohamed fazi" care suna mai mult a romanta cu cai trasuri si alte cele .
    O arhiva a siriei ceruta prin mail poate sa va aduca momentele ce eu le asteptam pe propagarea de vara si le ascultam cu mare atentie , foarte bogati in cultura si emisiuni culturale ale syriei sunt acesti oameni. Bravo lor .
    nu inteleg, si cei cu asta ? ce treaba are forumul asta cu oamenii din siria? de ce nu mergi pe alt forum mai potrivit ca tematica ?

Mentioned
    1 Post(s)

Default baneasaaaaaaaa dobromiiiirrrr la turci !!!!

Turcii prind TVR1 BANEASA in canal 46

IATA TV DX IN TARA UNDE NAI LOC SA MAI PRINZI ALTCEVA .
    Traiasca dxerul din KESAN .. !

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

ar fi super ca postarile sa fiebazate pe real, deocamdata nu sunt evidente ca "peformantzele dx postate" ar fi adevarate- daca da, atunci toata stima si consideratzia : ai fi cel mai tare dx-er din zona asta a lumii !!!!

totusi: o simpla poza nu este edificatoare, ce zici..? !

oricum, mult succes pe mai departe, continua maestre ......

Mentioned
    1 Post(s)

Cum iti inchipui ca de de la TRT vorbesc cu alptekin un inginer tehnic , am si pus digitalizare pe alt forum de la tv . Tu esti un om ca oarecare cu care trebuie sa fac desene , si tablouri , mai ales luat si carat la dx sa vada cu ochii lui cum vine croatie in bucuresti pe direct , turcie pe direct , si sporadic din orice parte .
    Cand te iei de un dxer , de la keshan .. care sta sub baneasa la 360km .. ce mai zici ?
    Ochii mari , ca de la tine suntem saturi de georgia 1 scoasa pe canale ca 2-3 si uif , rustavi luat pe o droaie de canale din uif si asa mai departe .. Dracu am rugat pe un tont din tomis sa imi filmeze , ca are tul in rasa posibilitati cu aparat si cu antena lunga , si cu asta am zis tot .
    Intelege tu daca ai sta in germania ai exploda , acolo dxerii sunt cu zecile , scot si pe dracu ghem zilnic . La aia mai ai tupeu sa zici ca e fals , e truc si alte cacaturi , categoric nu , tu idem cu cativa faci nazul asta ca eu permit , dar uite ca va desenez cum le scoate sa vedeti ca pica tot ce ganditi.

Mentioned
    1 Post(s)

Default sarbi in turcia

receptia in kesan , pe canal 43 cu zebra de la mix cu bulgari-greci - turci

Omul cu telecanak-ul Beginner DXRomania's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bravo, mama, lipsesc si eu cateva zile (da, n-am mai intrat p-aici de muuuuuuuuult) si... voi intre timp va luatzi la cearta? Ce dragutz...
    Nenea dingo31, ca intzeleg ca esti de la Constantza, ia zii, te rog, daca ai info de la voi de acolo cum se prinde pe TV pe UIF si pe VHF3 Georgia, peste mare? Ah? Si cu Turcia prinsa CONSTANT cum e? Stiu ca am vazut niste dovezi de la un nene din Tomis. Nu mai stau acuma sa le caut ca-i o harmalaie crunta la mine in hard dar le-am publicat pe nustiucate forumuri. Ma mir cum nu le-am aratat si aici...

Mentioned
    1 Post(s)

Omule , are o scuza , scrie satelit , unul care habar nu a avut de antene amplificari ci de cat de CATV si SATELIT e logic ca ii suna intr-o dunga fenomenul , unora le suna stramba chestia "ce dracu va atrage ma prostilor prinsul de posturi radio si tv" .. crede-ma sunt satul de panarame .
    Mi se pun poze in brate , le postez . Asta e un fel de stiati ca .. in turcia tara celor 60 de poturi tv , se prind si bulgari-greci sarbi si romani ..
    LOGIC ca Ch46 dobromir rupe in sud , dao dracu , aia de jos de la kurdjali spuneau cu voce tare .. SE PRINDE 46 cand vine tare 92.0 pro fm si 96.3 actualitati . Deci , cand e tropo dala de la vacareni - slobozia , sudul bulgariei e in peering cu noi .
    RTS1 ala e luat prin 2blu hop pe ductul tropo , ori 2 tunele de duct peste bulgaria . asta e pe strat D in troposfera clar , ca nai cum altcumva decat asa . Muntii zic chestia asta .
    Da stai .. Rusia radio de la soci luata de mine 2 veri la rand ce dracu fac cu aia , o trec la trucuri ? al dracu ping batea la ora exacta la 4:00:00 cu romania actualitati , nu mai zic maiak ca si ala batea la fel in ping cand dadea ora , vai de noi .. ca prindem , si dupa aia sa catalogam ca false .
    Daca vreti sa balivernati pe tema cu modulatorul .. mea culpa , mai intai invatati-ma sa fac troposcattere sa semene cu ce am filmat eu pe viu luat cu antena pusa in cap si pe urma vorbim . Propagarea e greu de falsificat din prisma variatiilor incoerente troposferice care nus asa usor de realizat , merg aleator de la a creste -> scade semnalul pana la fluent dupa care descreste .. dar cu cine dracu ma pun sa discut teme de astea ? cu necunoscatorii .. da da .. maine .
    hai bafta si cand vreti desene ridiicati mana la mine sau la dx romania ca avem , doamne ,experienta in receptie , eu fm si ala pe tv .
    Last edited by zvartoshu; 14-07-11 at 10:11.

Omul cu telecanak-ul Beginner DXRomania's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu, stiu ca o sa fiu rau acuma dar asta e. Lumea are impresia ca treaba asta cu propagarea si cu receptziile terestre e ca la sateliti: ai pus antena, ai orientat-o dupa coordonate si gata, merge, semnal 100%, iar daca nu merge ii mai arzi doi pumni la LNB sa se duca dracu in focar. Nuuu, mama, treaba asta cu receptzia terestra e cu shmen rau. Nu vreau sa zic eu acuma mai mult.
    Cine ma stie de mai mult timp stie ce ziceam eu undeva prin 2009: "propagarea o sa ajunga sa devina interesanta si imprevizibila cand o sa ajunga sa se prinda Macedonia in sudul Romaniei, peste muntzii din Bulgaria, sau cand s-o prinde Grecia, sau Ardealul, dar astea le discutam spre 2011 incolo". Eh? Urseni-ul ala pe care l-am prins eu anul trecut ce era? L-am facut cu receptorul de satelit si i-am bagat CDMA din p***? De unde atata? Lumea stie ca eu nu-s cu satelitzii, deci... Aia chiar a venit acolo, pe 21, s-a vazut incoerent maxim 10 minute si s-a reusit sa se faca o captura. Cand se va reusi urmatoarea nici dumnezeu nu stie. Desi nu voiam sa desenez o sa va zic ce a fost ala: reflexie pe stratul D, ceva la care nici eu nu ma asteptam sa vad anul trecut.

Asa, acuma, ca tot am chef sa scriu mult, rubrica "stiatzi ca?":
    - In campia Romana exista 2 culoare majore pe care se pot receptziona greci, unul de la est de Bucuresti pana spre Slobozia, altul in Teleorman.
    - Tot in campie exista un culoar pe care se poate pandi propagarea dinspre Slovacia.
    - In anii de propagare maxima, de activitate solara mare, posturile bulgaresti se pot receptziona pana la jumatea Ardealului, pe un culoar pe valea Oltului sau undeva la nord de Brasov
    - Sarbii se pot receptziona pana spre Braila
    - Receptzia semnalelor grecesti e mai simpla spre Prahova decat la malul Dunarii.
    - In Bucuresti, in anii buni, se poate receptziona sudul Turciei sau Cipru
    - In Dobrogea sunt zone de unde, cu ceva noroc, receptzionezi Liban, Iran, Siria, Israel, etc.
    - In Bucuresti anii buni pot aduce Ungaria.
    Sa mai zic? Altadata

Page 43 of 46 FirstFirst ... 333940414243444546 LastLast