Results 1 to 15 of 688

Thread: Receptii Terestre-Pareri Vechi Si Actuale

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc dar...din pacate link-ul dat de tine deschide exact aceasta pagina?????

Pentru cei ce nu stiu,o antena yagi poate fi marita la...infinit prin adaugare de elementi pastrand distanta si marimea ultimilor 3 elementi,marind astfel castigul antenei,nu sunt afon in acest domeniu,pe vremea impuscatului construiam sute de astfel de antene,din pacate nu am fost interesat de pastrarea vreunei scheme deoarece...au aparut parabolicele via satelit,pe atunci ...acum 20 de ani nici prin cap nu imi trecea ca vom reveni din nou la....antene terestre,dar iata ca roata sa intors si..nu am o schema,cum a spus si Arhimede:
    "dati-mi un punct de sprijin si va rotesc galaxia" asa si eu:
    dati-mi o schema de yagi banda 21-60 si va demonstrez ce se poate face cu o astfel de antena si mai ales cum!
    Last edited by -minus; 13-11-10 at 23:47.

dMd
    Guest

Legatura de mai sus (http://urcaok.net/download.php?file=4cdef31e21302) iti da posibilitatea sa dowloadezi o arhiva ce contine detalii de constructie a antenelor Yagi. Sper sa fie ceea ce cauti, poate ai accesat gresit pagina de a deschis altceva.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Asta imi da din pacate;

Priveste ultimile 4 descarcari:

dMd
    Guest

Curios, la mine downloadeaza corect fisierul..
    Attached Files Attached Files

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum a mers,mii de multumiri,saptamana viitoare cumpar materiale fac teste si cred ca in wekend-ul ce urmeaza va prezint rezultatele!

Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

am scheme , dar pana nu iti zic ca nu o nimeresti sa mearga , nu ma las , deoarece nu se respecta , s dupa aia se pune explicatia eronata .
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

cu un dipol orizontal , balcon et 10 LA ORA 4
    96.5 trinitas , 101.6 cultural , 106.4 rractual , 107.2 hr botev , 107.7 samariteanul .