iata ca se sfarsi o zi extrao***nar de placuta pentru dxerul zvartoshu de la dxfm romania , cunoaste adevarata romanie vazuta de prin campie !
fusei pe pavarani la o intalnire , eh dom elgordados de le fedd creeps nu sosi , eh de acolo nici nu plecai bine la buza pavaranilor la elevatie 87m ca vazui muntii ! eh , hai ca asta e inceputul , decat sa incep de la mijloc incep cu raul SABAR si cu BATZU bulgaresc infipt in deal ce se vede de la mai bine de 52km in diagonala peste tutracan de lutkov , deh , cu oki ma staduiam sa vad , cu 55x am adus aproape releu lu peste , oricum si fabrica de caramizi am vauzto cea de dupa turtucaia de pe pavarani deci vizibilitatea a fost extrema in sud de romania !
hai sa incepem cu inceputu ..
vizibilitate excesiva .. de la SABAR pana la HERESTI - distanta exacta 11.6km in fatza , dealu pavarani se vedea ca local .. eh .. asta este prima imagine cu care m-am intalnit.
bun , dupa ce am belit camera la maxim .. nici nu m-am gandit pana nu scot releu lu peste .. ce arata asabineteles spre dreapta se vede si varfu la turtucaia vag ! sunt peste 2 randuri de dealuri ! data trecuta le numarasi e de data asta le-am apropiat ! bun .. mersei mai aproape de pavarani si incepui smotru !
prima poza de la falastoca vazuta prima bucatacea de langa calnesti . mersei si la zona "izvoru dulce de calnesti " si facui o poza de genu
bun si clar ca de aici ma intartat o amintire gen rvic ca nu poate focaliza releul de la mironesti de gsm .. bun daca nu poate lasa ca ma chinui eu cu lentila mea .
deci .. aici a fost punctu de intalnire la bifurcatie , cca 25min , daca nu a venit am luato spre pieptis si dai si urcal .. bun .. acolo incwepu sa apara surprizele :
1. pima oara cand sui pieptisu la ciulini , acolo vazui una tare , prea multe comune dea latu .. adica peste colibasi varaesti si frumusani se mai vedea una si o bucata de munte departe . arata de genul
2. la o alta viziune in est , pana mea , se vedea la heresti peste case pomi ce imi aduce aminte de dx facut pe timpuri cu rvcu ..oricum pana acolo s vreo 12km si peste ei se mai zarea ceva .. vag .. budesti !
3. mai hacana la sudezt se vedea de la tutucaia spre silitstra lutcovu .. ma uitam cu 4 oki si cu 3 bale dupa ca nu imi venea sa cred ca se poate vedea asa ceva .. asta adicaboon
de aici se rupe filmul ca dadea sa apara soarele , spre nord apare ceva ciudat , adica in parnorama daca ma uitam exact in nord vedeam vag printre ceatza de la umezeala cum apar contrururi .. asta crededeti-ma ca nu baseam ca sunt de muntzi . credeam ca e eraoare vizuala .. adica ceva ce arata asa.. dupa 1 min .. ma uitam ca bou la poarta noua .. oare sunt treaz sau asta e vis .. vedeam anormal , de la dopreni , drumu spre oltenita , in departare cu camera case .. ma uitam ca la fel4 .. oare ale cui or mai fi alea , in fine consultand gps auto .. am gasit afumati voluntari in perependiculatritate exacta cu valea calugareasca ce vedeam eu cu benoclu meu .. adica poza asta care ma uimea din 2 in 3 secunde ca nu stiam ce comuna mai apare in panorama
.. uitati-va si voi ca eu sunt cu okiu cat ceapa acu .. vad casa de la frumusani aia de 2 etaje prima rosie dupa care 3 raduri de pamant , comnuna departata si muntii de la valea calugareasca
.. eh de acu incepe caterica .. rasete .. amintirea .. bunicamiu imi povestea ceva de genu .. bai dane .. acu 40 de ani ma suiam pe creasta si vedeam fabrica de caramida de la bulgari .. e acu in 2008 ma sui pe aceeasi creasta si spre sud sud est vad si eu ceva cool ..
deci .. miracole din bunic in nepot sa vezi ceva ce nici nu te asteptai .. e acu ce ma trece , sa scad din compresia mare si sa fac poza cu calitate mai ridicata la muntii de la valea calugareasca vazuti .. pe gps indica exact peste campuri 86.23km .. deci ceva la babord bun ..
deci , acu sa vedeti vana de balamuc , poza cu zoom la calitate , 55x la calitate , eh si nitzel noroc .. nitzica vizibilitate mai mare , case si mai departate si mai clar vazute
. ma uitai imediat spre silistra si vazui realitatea .. tutucaia silistra si mai clare .. mai ceva ca un film de vis .. oricum sunt 36km in diagonala paana la dealu lor
in fine .. acu trecem la adevaraciuni .
iata de pe dealu bulgaresc de dupa turtucaia un releu .. acelasi cu sabaru .. hehehehe , iata ca vizibilitatea mil baga printre depresiunile pavaranilor de la mironesti ciumati .... trecui argesu si trasei si aici o poza mistoaica cu compresie mica sa vad luciu apei ..
.. dupa atata calmitate ce la luciu .. incepui sa fac iar pe binoclistu .. vazui un releu bengos .. exact la cuca macaii de deal peste camp ..
..

.
bineteles spre dreapta se vede si varfu la turtucaia vag ! sunt peste 2 randuri de dealuri ! data trecuta le numarasi e de data asta le-am apropiat ! bun .. mersei mai aproape de pavarani si incepui smotru !
cea de langa calnesti . mersei si la zona "izvoru dulce de calnesti " si facui o poza de genu
bun si clar ca de aici ma intartat o amintire gen rvic ca nu poate focaliza releul de la mironesti de gsm .. bun daca nu poate lasa ca ma chinui eu cu lentila mea .
deci .. aici a fost punctu de intalnire la bifurcatie , cca 25min , daca nu a venit am luato spre pieptis si dai si urcal .. bun .. acolo incwepu sa apara surprizele :
oricum pana acolo s vreo 12km si peste ei se mai zarea ceva .. vag .. budesti !
.. dupa 1 min .. ma uitam ca bou la poarta noua .. oare sunt treaz sau asta e vis .. vedeam anormal , de la dopreni , drumu spre oltenita , in departare cu camera case .. ma uitam ca la fel4 .. oare ale cui or mai fi alea , in fine consultand gps auto .. am gasit afumati voluntari in perependiculatritate exacta cu valea calugareasca ce vedeam eu cu benoclu meu .. adica poza asta care ma uimea din 2 in 3 secunde ca nu stiam ce comuna mai apare in panorama
.. uitati-va si voi ca eu sunt cu okiu cat ceapa acu .. vad casa de la frumusani aia de 2 etaje prima rosie dupa care 3 raduri de pamant , comnuna departata si muntii de la valea calugareasca
deci .. miracole din bunic in nepot sa vezi ceva ce nici nu te asteptai .. e acu ce ma trece , sa scad din compresia mare si sa fac poza cu calitate mai ridicata la muntii de la valea calugareasca vazuti .. pe gps indica exact peste campuri 86.23km .. deci ceva la babord bun ..
deci , acu sa vedeti vana de balamuc , poza cu zoom la calitate , 55x la calitate , eh si nitzel noroc .. nitzica vizibilitate mai mare , case si mai departate si mai clar vazute
. ma uitai imediat spre silistra si vazui realitatea .. tutucaia silistra si mai clare .. mai ceva ca un film de vis .. oricum sunt 36km in diagonala paana la dealu lor
in fine .. acu trecem la adevaraciuni .
.. trecui argesu si trasei si aici o poza mistoaica cu compresie mica sa vad luciu apei ..
.. dupa atata calmitate ce la luciu .. incepui sa fac iar pe binoclistu .. vazui un releu bengos .. exact la cuca macaii de deal peste camp ..
..

Reply With Quote