uitati ce imi povesteste unu !
mia cazut fatza pe masa
RASPUNSUL MEUMergeam cu masina spre mare in 1998 era in iulie pe 17 , atunci mergeam cu turci din pantelimon spre mare si retur. In ziua de 17 spre seara cand sa pus nene pe o navala italiana , in zona lehliu am oprit expre , si am cautat cu scala , erau unele peste celelalte si unu langa altul , intrau sau ieseau . Am zis prima oara ca e ceva anomalic si sa sun sa dau la televiziuni sa intreb . M-am gandit si am mai urmarit , si incepea sa devina palpitanta treaba , nestiutor fiind , am luat telefonul si am sunat-o pe nevasta-mea actualmente stateam in apusului . Acolo la et 8 acelasi lucru , aceeasi banda plina ochi de semnale . Sa ti minte , daca nu citeam si nu vedeam ce se scrie de ele anul trecut , si nu vedeam pe youtube unele filme , ramaneam cu ideea ca e ceva apocaliptic si un semn de sus ! Poate o sa te ia rasul , dar unele persoane plang , unele devin irascibile , fenomenul asta este totusi o necunoscuta , habar nu are cand incepe si cand se termina si cat de tare este
este NO COMENT !! \ceva ce nici prin gand nu imi trecea , la 10 ani sa imi povesteasca amanuntit fazele de atunci !incredibil , imi notifici si tu vremea de atunci cand umblam in gat cu ogmanu la brau pe tren spre mare ! ce vremuri si ce propagari erau atunci MAMUT!
lool
insa sa am unu sa povesteasca in 2008 la 10 ani , sincer ma bucura extrem de mult , eu la 15-16 ani ma distram nene cu posturle de atunci , nu uit cu 103.3 horizont si 103.0 , comutam numai , oricum 103.0 se auzea bec pana la fetesti pe ogman in vreamea aia si 107.9 mergeam cu el vara pe tren pana dupa ciulnitza aka dragalina ! hehe , mai pupam poimine asa ceva acu !
am cautat cu lupa 107.9 si dupa dor marunt -dragos voda se face tzuica semnalul !
sau 103.0 mergi cu el jumate culturalizat jumate horizontat! loooooooooooooool
cu mare placere povesteste , poti sa zici gresit , important este ca unele in mare , le-am trait eu in direct , se face pielea gaina cand imi trec imagini prin oki cum eram cu ogmanu de brau borseta si cu casti panasonice dalea rpht20 , cu alea mi-am facut veacu !![]()
![]()

Reply With Quote