.
.. de aici am luato la calcaie spre HESRESTI unde nea rvic zicea c.. tzin minte .. de pe releul de pe deal nu emite RRA .... hehe .. exact de pe snr emite rra si tvr ce alimenteaza oltenitza ! uite poza cu jucaria de pe dealu greaca - hotarele - pavarani coata -deci conu rvc , poti za zici orice acu .. ai in fatza minisolnitzele de pe dealu curului stufos .. binenteles si tvereu sus an varf .. , poza realizata exact in hotarele la primarie .. sa vedeti cat de inalt e dealu pavarani acolo la 92m .. se mai vede o laie in coata releu .. am mers si accolo exact unde incepe urcusu spre greaca .. aici adica
.. se vede si coama de la casoaiele alea de 2 etaje de pe langa coata .. hehe , la 2km de el se vad antenele de pe el si culorile originale .. hehe coool .. in fine .. acu ne intorseram si mersei expre cu cracu podu de la heresti hotalele cel modern special conceput cu 2 benzi .. uan masini si una pietoni si carutze .. asa nene pe sistem ..
bun nene .. acu sa vedem de la 3.3 km releul cum se prezinta de pe pod stiind ca elevatia era de 72m
.. hehehehe .. amintire pentru odinioara .. parca , pe stanga rvic puse masina si pe dreapta faceam dx si fulgera peste camp .. hai victore adutzi aminte ...
.. bun .. deci travel dx romania a ajuns la final .. va multumesc pentru atentie .. mai ne vedem cand mai ies la binoclat
zvartoshu !

.
bineteles spre dreapta se vede si varfu la turtucaia vag ! sunt peste 2 randuri de dealuri ! data trecuta le numarasi e de data asta le-am apropiat ! bun .. mersei mai aproape de pavarani si incepui smotru !
cea de langa calnesti . mersei si la zona "izvoru dulce de calnesti " si facui o poza de genu
bun si clar ca de aici ma intartat o amintire gen rvic ca nu poate focaliza releul de la mironesti de gsm .. bun daca nu poate lasa ca ma chinui eu cu lentila mea .
deci .. aici a fost punctu de intalnire la bifurcatie , cca 25min , daca nu a venit am luato spre pieptis si dai si urcal .. bun .. acolo incwepu sa apara surprizele :
oricum pana acolo s vreo 12km si peste ei se mai zarea ceva .. vag .. budesti !
.. dupa 1 min .. ma uitam ca bou la poarta noua .. oare sunt treaz sau asta e vis .. vedeam anormal , de la dopreni , drumu spre oltenita , in departare cu camera case .. ma uitam ca la fel4 .. oare ale cui or mai fi alea , in fine consultand gps auto .. am gasit afumati voluntari in perependiculatritate exacta cu valea calugareasca ce vedeam eu cu benoclu meu .. adica poza asta care ma uimea din 2 in 3 secunde ca nu stiam ce comuna mai apare in panorama
.. uitati-va si voi ca eu sunt cu okiu cat ceapa acu .. vad casa de la frumusani aia de 2 etaje prima rosie dupa care 3 raduri de pamant , comnuna departata si muntii de la valea calugareasca
deci .. miracole din bunic in nepot sa vezi ceva ce nici nu te asteptai .. e acu ce ma trece , sa scad din compresia mare si sa fac poza cu calitate mai ridicata la muntii de la valea calugareasca vazuti .. pe gps indica exact peste campuri 86.23km .. deci ceva la babord bun ..
deci , acu sa vedeti vana de balamuc , poza cu zoom la calitate , 55x la calitate , eh si nitzel noroc .. nitzica vizibilitate mai mare , case si mai departate si mai clar vazute
. ma uitai imediat spre silistra si vazui realitatea .. tutucaia silistra si mai clare .. mai ceva ca un film de vis .. oricum sunt 36km in diagonala paana la dealu lor
in fine .. acu trecem la adevaraciuni .
.. trecui argesu si trasei si aici o poza mistoaica cu compresie mica sa vad luciu apei ..
.. dupa atata calmitate ce la luciu .. incepui sa fac iar pe binoclistu .. vazui un releu bengos .. exact la cuca macaii de deal peste camp ..
..

Reply With Quote
deci conu rvc , poti za zici orice acu .. ai in fatza minisolnitzele de pe dealu curului stufos .. binenteles si tvereu sus an varf .. , poza realizata exact in hotarele la primarie .. sa vedeti cat de inalt e dealu pavarani acolo la 92m .. se mai vede o laie in coata releu .. am mers si accolo exact unde incepe urcusu spre greaca .. aici adica
.. se vede si coama de la casoaiele alea de 2 etaje de pe langa coata .. hehe , la 2km de el se vad antenele de pe el si culorile originale .. hehe coool .. in fine .. acu ne intorseram si mersei expre cu cracu podu de la heresti hotalele cel modern special conceput cu 2 benzi .. uan masini si una pietoni si carutze .. asa nene pe sistem ..
bun nene .. acu sa vedem de la 3.3 km releul cum se prezinta de pe pod stiind ca elevatia era de 72m
.. hehehehe .. amintire pentru odinioara .. parca , pe stanga rvic puse masina si pe dreapta faceam dx si fulgera peste camp .. hai victore adutzi aminte ...
.. bun .. deci travel dx romania a ajuns la final .. va multumesc pentru atentie .. mai ne vedem cand mai ies la binoclat
zvartoshu !