-
Standard RSP member
Salutare,
Dl.Zvartoshu ma-ti facut curios cu antena J-pol, o poza postata se poate?
Citeva poze din diferite unghiuri + schema ar fi ideal...
Deja mi sa pus pata,scuzati expresia, pacat ca m-am mutat la bloc,nu prea am avut de ales dar una tot as construi asa pentru sufletelul meu.
Apropo de amplificatoare de antena tot find in domeniu aici,a mai incercat cineva pe acest forum sa foloseasca primul etaj de amplificare de zgomot mic din selectoarele MOS-FET,din televizoarele second-hand Germane pentru a preamplifica samnalele slabe in TV-DX? Au o sensibilitate mare si un factor de zgomot mic,putine amplificatoare pentru amatori azi sint dotate cu asa ceva.Cred ca trec aproape in domeniul profesional unele tipuri vechi de selectoare MOS-FET Germane.Am testat combinatia swan+
mos-fet.Uluitor...Pacat ca nu am avut inainte de '89 acces la asa ceva.
MOS-FET urile fostei IPRS pareau facute din topor comparativ cu acestea,si la design si la performante.
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:12 ----------
Dl.yky
V-ati exprimat dorinta de a intra in posesia schemei antenei SWAN la pagina 2,am aceasta schema,daca nu ati intrat pina acum in posesia ei,am citit numai primele 2 pagini deocamdata,trimitetimi un E-mail cu adresa Dvs.,si va trimit o copie xerox A3 prin posta.Este varianta cu mai multe dimensionari expuse anterior.