1. Al Sabhar on e-3
2. IRIB CHc2 on 48mhz .. e1?
11:47 - 11:48 GMT+2H
o noua antena la test cea de a 6 antena
un 5/8 de fm pe Fbase 96.8mhz , L1 e debitat exact![]()
receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm
1. Al Sabhar on e-3
2. IRIB CHc2 on 48mhz .. e1?
11:47 - 11:48 GMT+2H
al sabhar 49.75mhz
irib quran 48mhz prima linie de acord acolo da tuned
RAS PLACUT .. au inceput sezoanele masurilortraiasca capu lumii ce este in PANTA
este al 4 mesaj care soseste la mine , cineva are ce are cu mine si cu anca si cu pisica , noi cei ce mentinem sa oferim informatii corecte , persoana aia nu mai imi da pace si spune aberatii ce te face sa ramai fara reply
in fiecare zi nu se mai poate scrie nimic de tine ca scri o droaie de mesaje cu bucurestiul tau si cu ce prinzi tu pe sus
pe nimeni nu intereseaza asta
in fieacre zi vad cum chat noir scrie mesaje de adormiti si care unele nu au legatura cu nimic , ori se ia dupa tine sa scrie realitatea bacaoana , pe nimeni nu intereseaza
in fiecare zi si ora anca scrie cum prinde europa libera pe sw si am sau lw si cu 3 sarme ale ei
asadar , jigodismul asta , va zic de la obraz , face sa migram din aria asta ca a ajuns vai steaua ei si cu lume suferinda de situatia celorlalti !
daca victor vrea sa stea cu ai lui aici , sa zica pe sleau nu sa puna lume sa trimita masuri ce nu le raspund ca pe bune dau cu ele pe oriunde sa vada de la al mai mic la al mai mare cum nu suferiti pe nimeni !
ziceti ca va retrageti eu ca sunt coleric , de ce anca nu sa retras si inca mai vb si mai ajuta mai explica mai rade mai simte si ea ca e cu tineret pe langa si cu mine care il ajut sa vada si dxerii cate ceva din ceea ce face?
de ce pisica nu se baga la cearta ?. de ce stie sa vb si nu sare la gat cum sar altii ? aha stiu unii sa se comporte ! brava!
bai astia , voi cu capetele voastre patrate si cu mintea voastra in panta la anu ajungeti pe clusters , luati ban pe sleau cum incepeti cu abaterea!
separat mai este o chestie .. ce tot se chinuie cu lume rvic sa ma domine ? nu inteleg ce are cu mine ? e ruda e din familie de tot pune lume sa ma intrebe cum mainc si ce mainc si ce bani am ? de cand a ajuns indiscretia asta ?
bai tantalogilor , rusine sa va fie ! urtativa la mine , rusine , sunteti rusinea romaniei , in frunte cu ala care va pune , un tupeist de 2 lei si 41 de bani !e vai de ea de romanie , suntem mari si lati 3 dx-eri si pe aia tabara toti cu inventii sio indiscretii ca nu ne sufera ! !
![]()
bag o sticla de suc sa ma racoresc dupa atat ras !
UITATI AICI MESAJ MASS
parerea unui profesor despre mine si sfaturile de rigoare!Eu zic asa: tu esti un baiat de aur, si la maeserie, dar si la suflet. Contina sa postezi rezultatele tale pe forumuri, cu texte clare si scurte, in rubricile care le-ai creat. Nu mai critica pe nimeni o vreme, lasa-i sa spuna prostii si amabilitati, sa se calmeze cu totii. Nu te grabi sa dai replici , lasa-le spatiu de scris, ca sunt speriati rau de tot si nu mai indrazneste nici unul sa posteze. Iti spun: n-ai sa faci din ei meseriasi, le lipseste din structura psihica ceea ce trebuie omului de stiinta sa avanseze, sa obtina rezultate. Sunt , mai degraba, niste codosi, palavragii, laudarosi si vor doar discutii, nimic concretizat in practica.
Ar fi fost minunat sa fie o concurenta in realizari, dar nu ai cu cine. Rezultatele tale nu au nevoie de recunoasterea lor, sunt limpezi ca apa izvorului de munte: cine a mai reusit sa receptioneze FM tocmai din Maroc? - si toate celelalte. Si vor urma altele la fel de importante.
Nu pricep ce-i mai sus, dar parca tine de offtopic.![]()
aveti in forum arie de fun ? , eu nu stiu daca exista si scriu fun exact in acelasi topic ce tine de aria respectiva!![]()
merci , acu cand e de zic una de ras bag acolo fise!![]()
capitolul de critica de antene
antena 5/8 , este o petarda de antena , de ex cu asta nu zimti decat semnale constante de la 60-100km fara propagare , la o propagare de noapte incepe plaja semnalelor locale sa se intinda grupa mare , zgomot in crestere , si ce am facut , un mare kkt
ce nu stie sa faca:
101.1 voces campi poti so rasucesti in ax ca tot aia prinde
99.0 campus nu il vede nici daca ii dai dupa ceafa
104.3 horizont nu intra tare nici daca te rogi de ea
am pus dihania asta de apoape 3 m cat are cu totr cu picior pe o teava de 2 m sa stea la 5 , ce prinde? .. muste , mai bine prinde pe la nivel de casa decat in aer ! e praf , sincer prinde mai bine o porcarie de verticala de 2X72cm decat asta cu contragreutatile ei si cu ciomagu ala interminabil
puteti sa dai si voi cu pietre aici in antenele care nu va convin !
o alta faza de kkt , oltenia craiova luata cu 5/8 , bai zici ca e dementa antena , cu ma cu o verticala 100% sa iei un semnal 100% orizontal , deci daca montez pe orizontala pentu oltenia , prind semnalul prost , mai ceva ca in filmele de comedie
mai caut pe banda expre sa vad si eu cu okii cat ceapa ce vise au unii la o asemenea antena !
... bai deci pana acu se comprta asa
dupa ploaie prinde semnale circular , simte constant fara hopuri de pana la 120km de bucuresti , noaptea cand e propagare incepe sa se fasaie ! looool]
bai sincer mai bine bag directiva pe V si am rupt in fm !![]()
pare imposibil de crezut , dar azi a fost sporadic local de romania
88.3 in loc de ok ploiesti , m-am trezit cu muzica populara
88.7 iti biti sau post local de copii din tara
88.7 unguresc
88.2 sarbesc
![]()
http://uk.youtube.com/watch?v=BZEK5ncBAM0 asta este mesterul![]()
uraaa!! bat recordul mai oameni buni , ceea ce zic cartile , sporadic din primu salt 350-450 km este rar dar si instabil si cu durata de maxim 1 min! , e culmea este ca vechiul record era cu istabul b camlica tepesi , alem fm in shuturi ziua , iar noaptea cand venea pe tropo ascultam la el 2-3 ore constant in 28-34dB
:
cele mai instabile sunt alea mari cu un hop de 1000km , la al doilea e instabil de bubuie gen finlandezi yle yksi network , sau bbc R1 R2 R3 anglia , am avut asa ceva , invazie anglicana mai acu cateva saptamani ca radeam cu unu pe clusters in dxfmuk ca el a ascultat 505A Pi o statie cu PS kiss fm , adica barlad 88.00mhz ! bai ce penale sunt fazele astea !![]()
traiasca sporadicul si la mai mare , iar o televisiune cu sigla lol ca nu inteleg ce este
![]()
Daniele unde vezi tu sigla aia ca eu nu vad nici imaginea ce sa mai vb despre sigla, baga si tu niste poze mai reusite asa ca sa pot discifra si eu la sigla aia ca sa pot sa te ajut , asa .....