Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: Vti 0.7

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Vti

fara update in VTI panel apareau cercurile caracteristice destul de aiurea in skin, iar dupa update apar patratele de sus de la close si Image Info care arata mai bine zic io !

Mi se pare inteligenta abordarea automata a instalarii la picons. In fuctie de configuratia Vu careo detineti, alege automat unde sa instaleze. Ideal sa fie un stick USB in spate permanent pentru ca acolo cauta prima data. Daca nu nu este alege HDD sau flash, insa la flash daca il umple si da jos automat sa nu faca probleme. Este de evitat de pus pe HDD pt ca astepta la schimbarea satelitului sa se trezeasca HDD-ul sa incarce piconul si moare viteza cu care ne-am obisnuit deja.
    Este mai OK decat 1000 de liste pentru fiecare suport de stocare in parte.

Am observat ca continutul on-line din panel creste de la zi la zi, softcamuri, picons, aplicatii, tot..... (de ieri au pus si subtiplayer care puneam manual).

Orice am pus aiurea a gasit la Remove Pluging din panel si am dat jos fara sa se piarda ca pe dream pana la urmatoarea instalare fresh de imagine.

Desi a fost un start in viteza se pare ca au trecut deja la cosmetizare si verifica fff atent tot ce fac. Daca o tin tot asa vor ajunge departe.
    Last edited by motoru; 26-03-10 at 01:51.

IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2