Results 1 to 15 of 196

Thread: Un accesoriu pentru ... seriala !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

care ati reusit sa configurati dispozitivul cer un sfat sau ajutor

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

intrati in menu 8282,selectati modem,model ethernet dongle SSSP,la network settings DHCP(vedeti ce ip address aveti acolo)ex :192.168.1.2
    Deschideti internet explorer sau oricare browser si scrieti la adresa ex:http://192.168.1.2,cand va cere user si parola introduceti admin si la parola lasati gol.Dupa ce ati intrat aveti acolo jos optiunea server settings,in acele campuri trebuie sa introduce-ti protocol,adresa server,port,user,parola si cheia in cazul newcamd.
    La protocol trebuie introdus protocolul cu litere mari:CCCAM,NEWCAMD iar adresele de servere pe care le gasiti pe net trebuiesc convertite in ip.ex: ribiana.ath.cx convertit va fi 109.169.28.56
    Puteti face asta online la: http://www.hcidata.info/host2ip.cgi
    Bafta
    Last edited by GTO; 31-07-10 at 21:32.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Mersi mult GTO.merge brici!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am un optibox 550 si din cauza unei furtuni sa defectat cred placa de retea cred nu se mai conecteaza la net cu un adaptor din acesta as rezolva problema?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai incercat sa vezi daca adaptorul il vede calculatorul cygwin?e posibil sa fie busit softul.am patito eu cu el si l-am direct write flash firmware si e ok acum!Tot asa prezenta simptome,nu il vedea optibox-ul in meniu sau retea..etc!

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@marian ... NU ! receptorul gazda trebuie sa implementeze protocolul
    SSSP pe portul serial pentru a fi capabil sa utilizeze LINKEY !!!

@theminda ... chiar merge excelent Alligatorul cu LINKEY in ... scuzati ..cur !

@all Interfata WEB activa la http://linkey cu user:admin si initial fara parola !
    Pacat ca interfata WEB nu include si o functie de upgrade !
    Last edited by MihaiP; 03-08-10 at 12:55.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Merge!

Merge! V-am spus, eu mi-am dat seama ca si Alligatoru e receptor doar cu ajutorul acestei cutiute.
    Maine mai comand 2! Am prieteni!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    @marian ... NU ! receptorul gazda trebuie sa implementeze protocolul
    SSSP pe portul serial pentru a fi capabil sa utilizeze LINKEY !!!

@theminda ... chiar merge excelent Alligatorul cu LINKEY in ... scuzati ..cur !

@all Interfata WEB activa la http://linkey cu user:admin si initial fara parola !
    Pacat ca interfata WEB nu include si o functie de upgrade !
    am un optibox hd2cicx dar la el nu am meniul 8282 si deci nu stiu daca are protocolul sssp.dupa cum am vazut exista un singur upgrade de soft pe el din 2009.oare functioneaza acest adaptor pt el sau nu are rost sa ma agit

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Salut

Quote Originally Posted by neo25_gsm View Post
    Ai incercat sa vezi daca adaptorul il vede calculatorul cygwin?e posibil sa fie busit softul.am patito eu cu el si l-am direct write flash firmware si e ok acum!Tot asa prezenta simptome,nu il vedea optibox-ul in meniu sau retea..etc!
    Tocmai am patit aceasi chestie .pOTI SA IMI EXPLICI CUM DAI DIRECT FLASH FIRMWARE
    Cand incerc sa rescriu softul pe el nimik
    Mersi

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Optibox share

Buna !!

Am o rugaminte , catre voi , va rog sa ma jutati. Vreau sa pun un Optibox pvr fta in share pe langa un Ip box(Linux Oscam). Am ajuns pina acolo , am aflat in oscam.conf partea de serial si am adugat o linie in el in felul urmator

device = tuner@/dev/ttyS0:115000?delay=2&timeout=300

Serial

Section required only if seral interface will be used!
    [serial] device = device

parameter is optional
    Parameter of device
    device = <user>@<device>[:baud][?option1=value1][?option2=value2] Parameter
    user = account
    device = name of Serial Device option = timeout = milli seconds timeout for connection default: 50 = delay milli seconds additive between 2 characters supported serial devices
    HSIC Humax Sharing Interface Client
    SSSP Simple Serial Sharing Protocol
    bomba BOMBA Firmware dsr9500 DSR 9500

Deci dupa un restart a si aparut in webinterface langa dvb api.
    Acuma optiboxul cum trebuie setat? va rog frumos sa-mi dati o mana de ajutor! O idee. Am resoftat boxul cu ultima sw . De exemplu teoria prin rs 232 cum este? cum setez pt upc direct, focusaat, gigi, optiboxul. Cred ca cere sa dau id , providere. etc. E mult pt mine. Dac puteti va rog ajutati-ma. Am intalnit cu unu care a facut share prin rs 232 ,si cablul avea 50m eu o sa am 25, sper o sa mearga!
    Last edited by djczefre; 05-08-11 at 00:53.

Standard RSP member mesterika's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default upgrade firmware la Doncle

scuze de intirziere , instalezi cygwin in partitia C , si de akolo faci operatia de AU. Doncle , il conectezi la portul serial(RS232) direct sau cu un cablu serial prelungitor .
    la receptor (Optibox CX , FTA Plus ,.....) intri in meniu , formezi 8282 si intri la adaptor , si ii dai SSSP . dupa accea va apare interfata Linux a Adaptorului (Doncle) , si ii aloci o adresa IP fixa , parametri de lucru ca si la o placa de retea, dupa care salvezi.
    mai jos se poate pune adresa de unde se cupleaza (adika adresa recului Master : 192.168.2.x ) sau protocolul , de la cine te cuplezi... vasile.dyndns.tv , dupa care pui port-ul , 12000 ...... sau pe care l-ai ales , user si parola . dupa care iti va functiona perfect . poti sa editezi interfata si din Browser , Internet Explorer , Opera ..... . pui adresa doncle , in bara de cautare , dupa care iti va spune sa introduci user si pass . dupa instalare userul si parola , este admin admin .
    Spor la treaba....
    Last edited by mesterika; 05-08-11 at 23:00.

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by marian76 View Post
    eu am un optibox 550 si din cauza unei furtuni sa defectat cred placa de retea cred nu se mai conecteaza la net cu un adaptor din acesta as rezolva problema?
    Incearca sa-i incarci o imagine noua, daca nici atunci nu vrea v-a trebui sa-i schimbi placa, vezi ca se gasesc placi de dm500 (optibox-ul tau este o asemenea clona) la o simpla cautare pe net.

Ca sa fim ONTOPIC, adaptorul acela nu-l poti folosi pe box-ul tau ! :Sorry:

Bafta !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ,am net de la UPC viteza destul de buna,si si url e normal,nu ip!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Problema

Salut
    Acum cateva zile a inceput linke-ul sa faca nazuri(se deconecta si reconecta la router).Ieri sa blocat de tot si nu mai il puteam accesa.Am incercat update de firm si la linkey si la receptor(optibox extra hdmi) dar fara niciun rezultat.Dupa ce am facut downgrade la firm 256_r360 a inceput sa se conecteze la router dar se bloca frecvent.L-am conectat la receptor fara sursa de alimentare,merge dar nu imi mai salveaza niciun server.
    Astept rasp
    Ms anticipat