-
-
RSP Enigma Team
Poate partitia e doar creata, nu si formatata? In "Manage Computer ai o sectiune de managementul discurilor, de acolo poti verifica ce partitii sunt, daca sunt formatate etc. (Cel putin la XP e in "Manage Computer", nu am un Vista la indemana).
-
Standard RSP member
-
Standard RSP member
Partitia nu este activa, cred...
-
Membru de onoare
Am mai vazut chestia asta,din graba.Poate cand ai sters partitiile vechi si le-ai facut pe cele noi,ai creat doar partitia C cu gandul ca automat restul este pentru D si nu ai creat si partitia a doua.Trebuie facuta si partitia a doua si sa-i dai ca marime restul de spatiu care acum e nealocat.Nu stiu cum exact,poate daca bootezi iar de pe cd si creezi partitia asta sau cu Partition Magic.Mai este varianta sa o iei de la zero din nou dar sa nu uiti sa creezi partitia,nu e obligatoriu sa o formatezi atunci,o poti face mai tarziu in Windows.
-
RSP Enigma Team
Nu e nevoie, partitii pot fi create, sterse etc. direct din Computer Management, asa cum e descris mai sus - cat timp nu e vorba de partitia de sistem, desigur. Partition Magic e bun, dar nu il are toata lumea, si doar pentru creat partitii e overkill.
-
Golden Member
Respecte!
Va multumesc tuturor ptr sfaturi si idei.
Nu stiu exact dece sau cine facea figuri insa,problema persista cu orice am incercat.
Pana la urma am reusit sa rezolv problema dupa ce am lasat paltopul fara acumulator cateva ore si apoi am reulat totul dela zero.
Acum e ok.
Apropo...stie careva dece nu voia sa imi ia win XP?Voiam sa il instalez pe laptop si dupa ce incepea sa faca pregatirea de instalarea,mi-a aparut eroare,ecran albastru si singura comanda care mi-a acceptat-o era oprire,nu voia sa imi instaleze xp-ul.
Bafta!