@unuldinei
incearca asffel:
1.deschizi jkeys , clic pe development panel , introduci la user function address 80000000 , clic pe load to selectezi fisierul unlock.bin , clic pe trigger user si dupa aceea inchizi fereastra development panel.
2.da clic pe flash programming , alegi la ird model KAONMEDIA STB , la flash dedesupt ird model alegi ori 39VF160 ori M29W160 in functie de ce tip de flash are receiver-ul , clic pe erase si astepti pana cand termina de sters
4.dupa aceea clic pe program selectezi fisierul flash dump si astepti pana termina de scris si gata.
vezi ca e posibil ca eroarea asta "error reading from ird dcu peek" sa apara datorita conflictului de tensiune intre portul paralel al PC-ului si receiver.Iti recomand sa folosesti JTAG cu baterie.

Reply With Quote

sami spuneti ca mai am io o metoda am un baros de 500 kg
,dar trebuie sa gasesti pe cineva care sa-i faca jtag.Incearca sa dai si mai multe detalii,dar mai inteligibile.Cum a crapat,daca a aparut mesajul cu adios amigo,ce imagine aveai pe el,etc.

eeee aici i problema am incercat sa pun alta imagine si in acelasi moment nu miam dat seama ca pe linga cablu nul modem mai aveam bagat in dream si cros ovarul si uite asa lam busit nu se mai aprinde becurile rosu verde numi mai merge telecomanda si uite mam gindit la jtag