Sa nu denaturam discutia.
Reclama e sufletul comertului, iar un anunt al unei persoane private poate fi diferit de cel al unei firme serioase la acelasi produs si pretul e diferit.
Dislikes: 0
Pai alea din magazinele de specialitate nu sunt "modificate electronic"si nu stiu sa decripteze "N 3 si 4"si care or mai fi pe acolo,si mai prind si "toate programele digi gratis fara abonament",sunt multi naivi care cred ce vad acolo si care nu are nici cel mai mic habar cu ce se mananca un o instalatie satelit.
DM 500S,HSS 7160
Sa nu denaturam discutia.
Reclama e sufletul comertului, iar un anunt al unei persoane private poate fi diferit de cel al unei firme serioase la acelasi produs si pretul e diferit.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
RESPECT totul si pe toti de pe forum si citesc ce se discuta, dar caut si ,,ma informez'' in limita timpului liber, sa vad ce fac si ce m-ai discuta si altii. Bineinteles ca sunt multi care incearca sa tepuiasca ,,naivii'' dar sunt diferite moduri de ai ,,testa''. Eu am vrut sa deschid un subiect care ma bucur ca a luat amploare.
Armonie, echilibru, spirit, multe cai, mijloace...
ce treaba are neaparat digifilm cu nagra3 ( poate ca sunt codate in n3 )... sunt programe pay-tv si merg doar daca ai card mosc full ce ma indoiesc sa fie pe piata asa ceva si in share daca de la cine ai card cumpara spectacolul respectiv![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !