Results 1 to 15 of 16

Thread: Salutare acestei onorabile comunitati...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun venit!

Da din pacate, toate se schimba, dar si noi ne adaptam.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default salutari

Spunea YKY mai sus ca "din pacate, toate se schimba, dar si noi ne adaptam." dar nu prea e asa... adica nu noi (sau aproape toti) ne adaptam. Lucrurile se schimba datorita dorintelor noastre, in continua evolutie...
    Aduceti-va aminte de anii '80, cand ne uitam pe la vecinii nostrii bulgari (care difuzau Mondialele de fotbal), sau de anii '90, cand incepeau sa emita si la noi primele posturi TV si noi visam...caini cu covrigi in coada, sau de mania lui 2000 si in sfarsit ajungem in zilele noastre, cand unii vor mai mult, altii ce-au pierdut, iar altii nu mai vor nimic.... Iau totul de-a gata...Cine stie ce va fi in 2050, poate ca nu vom mai gandi, gandesc masinile in locul nostru deja.
    Numai bine tuturor.
    Don`t happy, be worry...

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare
    Va multumesc pentru primire.
    Din pacate m-am mutat la bloc,spatiul nu imi prea permite o desfasurare completa pe curba polara.Abia am putut instala un offset de 0,9m pe 13E,si asta cu 40m de cablu si un amplificator.Comitetul trecut de prima tinerete dont agree...
    Am numai vizibilitate directa din balcon intre 58 si 90E.mai am 2 antene in stand -by,pe balcon.Inca nu am avut curajul sa le instalez find abia mutat aici.Piesa de rezistenta de 2,2m o am pe la un prieten prin garaj...
    Mare lucru daca mai pot instala una de 0,9m pe 19 E.Am incercat varianta cu mai multe LNC prin DiseqC dar diametrul mic si lungimea mare de cablu si-au spus cuvintul.Cred ca singura varianta este sa racesc LNC-urile cu o instalatie frigorifica pe R404a.Este destul spatiu in balconul din uscatoria blocului,iar instalatia frigorifica este destul de mica,silentioasa si compacta,trece usor neobservata.Despre marirea diametrului nici nu poate fi vorba aici asa ca nu am de ales.

mouse.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe balcon imposibil sa nu poti instala un offset de 120cm sau chiar o parabola mai mica(1,4-1,5m).Cu antena de 90cm iti voi scapa multe canale tv si altele iti vor intra la limita

Code:
    Am incercat varianta cu mai multe LNC prin DiseqC dar diametrul mic si  lungimea mare de cablu si-au spus cuvintul.
    Evident.

La motorizarea antenei nu te-ai gandit?

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare,
    Desigur doktorofsat,a fost prima optiune dar uscatoria blocului este la etajul 4 deasupra intrarii in bloc iar balconul nu este in exteriorul blocului.Am avut reclamatii cind am montat antena la exteriorul balconului deoarece ar putea cadea gheata in capul locatarilor cind intra in bloc cu toate ca find un offset este pozitionat aproape vertical dar nu te poti pune cu tot comitetul...
    Asa ca a trebuit sa o montez in interiorul balconului pe pozitie fixa ,din afara blocului nici nu se observa existenta ei.
    La montarea antenei am avut un concert asemanator...double i think.