Tetszik a tema, igy hozzaszollok en is. Hat a Forma1 elmeny a TVR es RTL Klub kozott oriasi, mivel a TVR-n az egeszet elrontsa ez az Alexandrescu aki mintenrol beszel csak eppen a versenyrol nem, az meg raadas hogy a kommentator hang gyenge minosegu mivel telefonon jon, a studio kommentator pedig nem ert semmit az F1hez, azt kommentalja amit a TV grafikabol lat, szerintem a www.formula1.com ingyenes szolgaltatasat sem hasznaljak, meg amig az a Sanyi volt a TVR-nel addig o meg kommentalta a futamot.

Az RTL-el Palik es Czollner mind a ketten versenyzok es tudjak mien egy verseny, Paliknak szerintem mindjart 20 eves tapasztalatja van a versenyben. Ugy ahogy mondtad beleelik magukat.

Viszont szerintem ha tudsz nemetul akkor a nemet RTL altal kozvetittet F1 hetvege meger mindent, elo helyszinelesek, elo riportok a legnagyobb F1-es szemelyisegekkel, meg az oreg Bernie-tol is vettek interjut. A tavaly tobbszor neztem a nemet RTL-en az elozetest, olyan studio vendegek voltak meghivva mint Mika Hakkinen, Ralf Schumaker, allandos meghivott Niki Lauda.

Nekem ez a velemenyem az F1 kozvetitesrol.

P.S.: A TVR-re csak olyankor teszem amikor meg akarom halgatni hogy mien hulyesegeket kommentalnak