Results 1 to 11 of 11

Thread: Sasiu 11AK36

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Default Sasiu 11AK36

Rugaminte adresata in primul rand celor care se ocupa cu depanare Tv: unde pot gasi acest sasiu? Dupa "sapaturi" via Google am ajuns la http://electronicservice.shopmania.b...t.html?p=13080 care din pacate, nu-l mai au pe stoc.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Ai incercat si aici : http://www.procesoaretv.ro/index.php...cat=24&group=0 ?
    Daca cauti doar pt componente de pe acest sasiu/model , ia legatura aici :
    - http://e-rusu.forumz.ro/oferte-f24/o...sparte-t19.htm

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Nici aici nu-l au pe stoc. Am nevoie de sasiu, cel vechi e spart in mai multe locuri, cu multe componente smd distruse.
    Multumesc.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Cred ca cel mai bine iti cumperi alt tv , mai ales ca acum am observat ca este sasiu de 14" si nu normal cum ti-am recomandat eu ( adica de 20", 21" )
    Astfel existand diferente intre aceste sasie , atat de componente cat si de dimensiunea sasiului

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Salut,uite ceva aici ,tot ptr tv de 14 inchi http://www.schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=163

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Adi Sony eu zic uita-te mai bine la link-ul pus de el , fiindca ce ai pus tu nu coincide din 2 moive :

1 - este sasiu de 20" , deci dimensiuni mai mari si care nu are cum sa incapa in carc. unui tv de 14" si

2 - chiar din titlu/denumirea modelului este clar ca este alt sasiu pt. alta diagonala : VESTEL sasiu 11AK20D2 ( 20 = 20" )

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Cred ca cel mai bine iti cumperi alt tv
    Nu stau in loc de el, l-am primit; judecand dupa inexistenta prafului in interior pe sasiu si tub si dupa aspectul exterior al carcasei se vede ca nu prea a fost folosit. Daca gasesc exact tipul de sasiu mentionat e altceva: asa gasisem la Mivarom: http://www.mivarom.ro/catalog/produc...oducts_id=3332 , dar depaseste pe lungime cu 2-3 cm lungimea carcasei.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu zic sa-te lasi pagubas avand in vedere ca acest gen de sasie ( turcesti ) au o tehnologie duala : componente normale/obisnuite pe partea fara trasee ( ceea maronie ) si smd-uri pe partea cu trasee ( ceea verzulie-albastru )
    Deci sant cam greu de depanat si dupa cum observi nici nu se gasesc pe toate drumurile , insa daca stii ca tubul este bun poti sa pui un alt sasiu ( bine inteles tot de 14" )
    Eventual poti cere niste info in plus de pe site-urile unde ai gasit sasie "AK - turcesti" , sigur vei fii ajutat cu un alt model de sasiu compatibil cu t.k-ul ( tubul cinescop )
    Acum probabil ca in functie de dotari/performante va aveea si un pret pe masura ( asta daca tii mortis sa ai un tv in bucatarie , sau pt. sotie/copil )

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mario08 ,nu vreau sa fac offtopic dar sasiul este de 14 inchi http://www.reptips.dk/Reptips/11ak20.pdf ,mai gresesc si eu dar sasiul asta l-am depanat de atatea ori ,stiu ce diagonala are tubul cinescop ptr astfel de sasie.
    Colegul ,,val,, daca vrea am un tv de 20 inchi cu tub si carcasa cu sasiu 11 ak30-4 daca nu gresesc ,doar sa vina la Constanta si il dau contra 2 beri ce le vom bea impreuna.
    Last edited by adi sony; 14-03-10 at 21:36.

Member Visitor fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Adi Sony eu zic uita-te mai bine la link-ul pus de el , fiindca ce ai pus tu nu coincide din 2 moive :

1 - este sasiu de 20" , deci dimensiuni mai mari si care nu are cum sa incapa in carc. unui tv de 14" si

2 - chiar din titlu/denumirea modelului este clar ca este alt sasiu pt. alta diagonala : VESTEL sasiu 11AK20D2 ( 20 = 20" )
    In loc de 11AK36 se poate folosi 11AK56 . Dimensiunile sunt aceleasi .
    Pot fi folosite pe tuburi 14" sau 20" .

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Scuze pentru intarziere, problema am rezolvat-o de ceva timp; am luat de la mivarom sasiu universal (tuburi de 14 la 21"). Placa este chinezeasca, lucrata ingrijit, la asamblarea mecanica am pierdut ceva timp, in rest merge perfect.