Tu ai vazut unde ai postat ? Nu o sa capeti raspuns aici , intra la sectiunea receptoare si posteaza acolo .
Tu ai vazut unde ai postat ? Nu o sa capeti raspuns aici , intra la sectiunea receptoare si posteaza acolo .
In curand va apare softul by sateliti.info pentru sco100 cu str ptr inceput
..::EGAMI TEAM::..
Ce inseamna in curand ? O samptamana ...o luna ?
Nu vreau exact ziua...doar ceva mai concret , pe cat posibil.
Fost membru al acestui forum
exact in luna si ziua cad va fi testat azi am primit sco100 asa ca in ce mult 3 saptamani va fii aici am 2 examene si nu prea as vrea sa imi incarc memoria...
..::EGAMI TEAM::..
OK , deci c-am intr-o luna vei posta softul respectiv.
Am un Kaon 100 SCO pe care se pune praful si pe care pot face diverse teste.
Eventual (dupa examene , desigur) daca te pot ajuta cu ceva ... doar sa dai de veste.
Last edited by delta2k2; 28-02-09 at 17:07.
Fost membru al acestui forum
Ciao baietzi.AM un kaon de care nu sint multumit si vreau sa-i trec semnalul printr-un alt receiver care scoate imagine gantza si nu face probleme.Cum relizez treaba asta?Prin care gaura?Scartul face treaba asta?Problemele kaonului sint urmatoarele:
1-legat cu dvd writerul prin scart imi scoate imaginea decalata,taiata de o dunga neagra pe la jumate;
2-cind suna telefonul,mobilul sau fixul fara fir,taie semnalul automat;
3-la fel cind intru pe net,avind wirless,sau cind aveam si un alt receiver linga el ,care mergea,ca dupa aia l-am scos din priza si s-a oprit problema 3
Cu scuzele de rigoare, incearca sa reformulezi postul; despre ce semnal ("vreau sa-i trec semnalul printr-un alt receiver care scoate imagine gantza si nu face probleme") este vorba: cel de la LNB sau cel AV? Daca este vorba de semnalul video te rog precizeaza cate surse AV ai si modul de conectare al acestora la TV.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Originally Posted by gobi2000: exact in luna si ziua cad va fi testat azi am primit sco100 asa ca in ce mult 3 saptamani va fii aici am 2 examene si nu prea as vrea sa imi incarc memoria...
HW-12.C0.A5_BY_GOBI2000_EMU_N3_STR_AU.rar *, bine ar fi daca am sti shi noi parola, ca e parolat, sau daca am sti ca intr-adevar merge subtitrare la ksf 100.
SERVICIU CONTRA...... SERVICIU.
Help me, so i can help you! In many ways i can.
Si daca aveai parola ce crezi ca ai fi gasit in arhiva decat un Fake?
Emu N3? SRT? (subtitrare dvb a vrut sa spuna...)
Singura chestie reala cred ca e "AU": AU, AU, AU!!!!!!
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K