Reformulare.Sa presupunem ca, in scopuri empirice, as introduce softurile urmatoare:bv219*+kup+kke intr-un oarecare receiver kaon 100 care este imprumutat de la o oarecare firma f***s cu abonament.Ar mai functiona canalele din grila f***s,in paralel cu cele deschise prin metoda mai sus mentionata?Asta din cauza ca am vazut ca nu merge subt la metoda asta si in felul asta as urmari canalele subtitrate pe f***s.Pe mine practic ma intereseaza 5-6 programe de la jiji netitrate,dar care nu sint la f***s.
Normal ca functioneaza. Este testat si e ok!
Cu putina rabdare vei reusi sa vezi mai departe atat focus cat si cele 5-6 programe ce te intereseaza.
Numai bine.
folosesti asa
botlooaderKaonTeam_BL219v4_WWW.SAT.US.PN
programul exeKup230_Engineer_Patched_es
softul la care vreau sa precizez ca este unicul fiabil ptr teste!(de lunga durataR_KAON-TEAM_HW-FF.0C.FF_Fech-071217_SW-03.00.00_EMU-5.8.194_CA-2.2.3_WWW.SAT.US.PN)
..::EGAMI TEAM::..
Va multumusesc f mult pt ajutorul acordat.Cu subtitrarea chiar nu se poate face nik?Pare mult mai simplu decit celalalte chestii.Si cum de merge la alte receivere si tocmai la asta nu?Treaba e ca suporta sub, dar nude la jiji?
suporta chiar si de la mega operator o editare atenta in hexa a softului original si o combinatie intre kaon team fa subtitrarea acest lucru lam realizat pe un rec care din pacate are alt H/W decat cel de la sco
..::EGAMI TEAM::..
Am un id econo ci 24 si vreau sa-l testez in scopuri educative,dar din pacate nu a fost nimeni atit de interesat de problema si ca urmare nu s-a patchuit delok.Am vazut pe undeva ca cica ar semana cu humax 5800,dar nu gasesc modelul asta pe niciunde.Dk ii bag sosturile de la 5400 care este cam la fel,ce ar putea patzi?Simpla curiozitate.Sau cum as putea lucra pe softul lui original,sa-l editez pe ici pe colo?Vreo idee?![]()