Merge si cu power on / off din telecomanda , @mrblue verifica cablul null-modem , daca si acesta e in regula sa nu fie vreo problema de la portul serial al calculatorului ; incearca cu altul .
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Am rezolvat problema cu alt calculator. De pe primul calculator nu vroia niciun soft sa se incarce desi portul era ok, cablul ok. Am instalat firmware pentru 12.c0.a5 de pe sat.us.pn versiunea cu emu 204 si 197 si la amndoua aparea halt pe dsiplay si se bloca la cautare. Apoi am instalat KaonTeam_SerieC_v194_Esp care se pare ca este soft universal. Totul ok, scaneaza super repede, se pot adauga key cu kke sau din meniu si in plus ma si ajuta sa instalez antena pe un satelit sau altul indicandu-mi puterea semnalului.
Nu prea imi dau seama de ce softurile instalate prima oara imi blocau receptorul. Cine mai intampina problema cu halt la ksf-100, sa instaleze KaonTeam_SerieC_v194_Esp.
mrblue is online now Add to mrblue's Reputation Edit/Delete Message
asta este cel mai bun soft pentru kaon de la f...s ,eu a-m patit ca tine de nustiu cite ori din cauza softurilor de la turci[fail,restart intr-una],in schimb cu kaonteam seria c functiona perfect din prima...........bine ca ai reusit
Am citit pe undeva ca softul pentru AT-7010DCIZ-HW-12.01.A5 de la http://www.sat-television.com/showfile.php?id=147040 ar permite subtitrari dvb deci s-ar vedea si subtitrarile pentru jiji. L-a incercat cineva? Merge si pe 12.c0.a5?
O data mi-a mers,dar afisa satelitii,dar canalele =0
Asta a fost incercat pe Kaon 100 focus .
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
poate sa-i reuseasca din prima sau nu .unlock channel numai cu 6.1.9.v3 bin.sat.us.pn.eu am avut 1 an si ceva sunny 12.c1.a5pa 12.c0.a5 de la focus,dar nu puteam da channel unlock fara boot-6.1.9.v3.daca totusi forteaza va putea da unlock channel,dar subtitlu la 1w tot nu osa aiba scuzati-mi indrazneala