Am repus pe un kaon de la frocus softul original si dupa scanare cand incearca sa-si ia softul de pe satelit imi arata .....new software upgrate fail(Error code:#2)
Acelasi soft l-am m-ai pus si pe alte rec. si au mers bine.
Am repus pe un kaon de la frocus softul original si dupa scanare cand incearca sa-si ia softul de pe satelit imi arata .....new software upgrate fail(Error code:#2)
Acelasi soft l-am m-ai pus si pe alte rec. si au mers bine.
Zi-mi si mie te rog tot procesul facut. Vreau sa bag soft original si sa fac update dupa aceea. Tu cum ai facut? Mersi...
Trecut la Sfinti
Am rezolvat-o singur. La risc dar am reusit...
Trecut la Sfinti
Te rog fii amabil, daca poti da-ne cateva detalii, mai avem un coleg de forum cu aceeasi problema: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=19938 .
Multumiri anticipate.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
am vorbit eu cu Mihaii pe mes si a zis ca i-l mai lasa asa poate apare ceva nou
Last edited by nykanor; 27-09-10 at 22:59.
ai inteles gresit nykanor, inca ma intereseaza, @skycleaner poti spune cum ai facut? eu i-am bagat si BL 619 v3 si tot nu mi-a mers..
Am dat factory reset la receiver, am instalat soft original cu KUP 230, am scanat canalele pentru ca a cerut-o apoi am introdus cartela in slot si am scos receiverul din priza. Cand l-am bagat din nou acesta a cautat update prin satelit si dupa toata procedura acesta este la zi si functioneaza "legal". Daca vreti softul folosit de mine dati pm. Bafta!
Trecut la Sfinti