Felicitari @mihaip arata grozav antenele.
Chiar sunt ale tale?Spune ne si noua cum le-ai facut sau se gaseste ceva autocolant pt ele
Felicitari @mihaip arata grozav antenele.
Chiar sunt ale tale?Spune ne si noua cum le-ai facut sau se gaseste ceva autocolant pt ele
Tehnologia a fost urmatoarea ... intr-o buna zi am cedat insistentelor consoartei si am oprit in satul Izvorul Crisului ( intre Cluj si Huedin ) unde localnicii au zeci de magazine cu artizanat ... consoarta si-a cumparat o farfurie populara ... dupa care privind lung la antenele mele ... a zis "ori ca asta ... ori jos cu ele ! " cum eu nu agreez atmosfera conflictuala ... am cedat ... ce era sa fac ! si ea le-a pictat aidoma "blidului" !!! vopsele marca Kober ... hmmmm ... pentru carcotasii mei ... nu fac reclama la vopseaua Kober !!!
super
parca si yky si-a vopsit antena cu un smiley de ala simplu galben cu doi ochi si un zambet negru
pare mai altfel in orce caz si se si integreaza in peisaj![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
DA,....dar astea-s mai frumoase....![]()
Last edited by lorena; 07-03-10 at 11:42. Reason: resizing
Foarte fain, @mihaip
La noi sunt o raritate antenele vopsite/desenate insa in unele tari ex sovietice sunt la ordinea zilei... sunt vopsite cu motive din portul popular al tarii respective (nu gasesc acum dar le caut) sau pur si simplu cu motive florare
Ceva de genul:
![]()
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Graffity pe ligheane!!!![]()