Deci sa inteleg faptul ca are LAN iar prin intermediul netului reusesc sa prind digi chiar daca se va face trecerea la nagra 3? de ce card am nevoie?
Deci sa inteleg faptul ca are LAN iar prin intermediul netului reusesc sa prind digi chiar daca se va face trecerea la nagra 3? de ce card am nevoie?
Respecte!
Poti sa ai orice card care doresti tu,sa ai ce sa dai la schimb.Idea e sa ai o"moneda de schimb".
Da o sa vezi si DG prin LAN.
Totul o sa fie ok.
Bafta!
P.S.-gandeste-te bine ce vrei sa iei,pentru ca odata intrat in lumea asta a programelor satelit,o sa vrei mult mai multe....
O sa vrei antena mare....o sa vrei un pozitioner..o sa vrei TV mare...o sa vrei HD.....si de aceea sa fii hotarat ce vrei.
Acum totul se rezuma si la buget.
Insa e o investitie pe termen mediu,ptr ca pe termen lung nu prea e,avand in vedere ca tehnologia se schimba dela o zi la alta....ne dorim ce e mai nou,acum una e sa-ti doresti si alta sa poti avea.
![]()
Respect!
Da are LAN incorporat, iar prin sharing se vede si N3, cat am inteles gigi nu merge bine in sharing, dar vezi si altele si nu doar N3 si alte sisteme de codare.
Partea cu cartela se referea colegul al urmatoarea: daca ai card in receptor mai usor faci sharing cu o persoana, findca in acest fel ii dai si tu lui ceva, fara card mai greu se fac schimburi, doar daca ai vreun prieten bun care sati dea de la el sharing.
da, foarte grea decizia.....mai ales pt un novice.momentan am reusit sa achizitionez un LNB inverto black ultra single 0.2 db su un TV LCD LH LH 3000 FULL HD vreo 30 m cablu + un amplificator de semnal.hm mai ramane receptorul pt care am buget restrans - 350 lei.mai vedem ce urmeaza
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
A....era sa uit.ce alta alternativa mai este pt a prinde in continuare DIGI.in afara de sharing.![]()
Alte alternative sunt sati faci un abonament la ei.
... la bugetul asta Clona DM 500 achizitionata de la un magazin care ofera garantie cred ca iti va rezolva multe probleme si poate fi o alternativa de a receptiona megaoperatorul in viitor.
Da.optibox 550 este alegerea !!!!!!!!!!!!!