Results 1 to 15 of 27

Thread: DM 500 fara imagine pe TV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

probabil antena s-a dereglat putin, cauta pe cineva care are un aparat de masura si problema se rezolva
    DM 500 e cu un tuner care daca nu depaseste 72-73 la suta semnal nu afiseaza nimic
    daca incerci cu alt receptor o sa vezi ca ai semnal mai mic

uneori iarna ingheata apa adunata in curbura bratului care sustine LNB-ul si se deregleaza antena sau poate stalpul de sustinere e pus doar in pamant fara sa fie pus in beton si la fel din cauza frigului apare dereglarea antene
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member condei's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

antena este ok,este dotata cu un LNB twin,pe cealalta mufa am legat un alt receptor(VU+solo)care functioneaza fara probleme,am incercat imediat cum am descoperit defectiunea cu un receptor strong 4355ev,a gasit semnal rapid si pe iesirea care era dm-ul,sincer as fi vrut sa nu mearga,asa ar fi trebuit sa fie defect LNB,ma rog cea de-a 2 a iesire,care nu este costisitoare si puteam repede inlocui LNB-ul decat sa inlocui tunerul DM-lui,asta numai daca merge facuta si de un neprofesionist in depanare electronica ca mine.Am mai gasit candva un depanator care mai rau a stricat decat sa faca si mai se si recomanda ca stie ce face.Alte idei sfaturi mai are cineva?
    Last edited by condei; 15-12-14 at 14:16.

Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;Vu+solo2;dreambox 500s x2+alte conserve