http://www.dvbsoft.eu/ la sectiunea SHARING TESTS servers
Nu prea duce unde trebuie link-ul.
:
http://www.dvbsoft.eu/ la sectiunea SHARING TESTS servers
Mama ce e acolo http://www.dvbsoft.eu/e107_plugins/f...ewforum.php?23 topicul "free cccam servers" .Pe cativa ii stiu chiar si eu dupa nick sau schimburi din gbox/mbox.
Ce nu fac unii ca sa atraga useri,dupa cum vedeti e admin.Si-a publicat liniile cccam sau poate doar le-a luat de la cineva.
Last edited by zmeura; 31-03-10 at 10:12.
:
Am trei linii acolo, doua din Romania si una din Germania, am trimis cate un PM la cei vizati!
trebuie specificat un lucru,multi dintre useri nu inteleg de ce noi publicam aceste liste,ee aceste liste sant publicate de noi(de useri acestui forum nu de STAFF)pentru a face un bine acelor useri care au aparut in lista ptr a face curatenie in lista lor,ptr a se feri de atacuri in continuare si de ce nu si ptr reinprospatarea dns care facut public poate duce la alte consecinte
multumesc de intelegere si daca am uitat sa mai specific ceva va rog sa o faceti voi![]()
Si episodul continuä
Am fost solicitat de un user de aici din forum care avea probleme cu DM configul lui CCcam.cfg era gol doar un mesaj:
Deci va dati seama ca lista lui o fi pe undeva prin net la severe la liberCode:1 Server Hacked by Scorpion Of CCcam 2 scorpion-of-cccam@hotmail.com
Luati-va masurile de protectie pentru:
Code:dbox.redirectme.net mzueiro.noip.biz cuandole.dyndns.org p2pizle.ath.cx e3eli3h.dyndns.org clarina.dyndns.org mycardsharing.dyndns.org gigi80.gotdns.org b00m.dyndns.tv juse345.dyndns.org flamingo.bounceme.net tantobello.no-ip.org sparcoz.dyndns.org u52.dyndns.org hulkhulk.dyndns.org jasonssat.dynalias.net ramzitetouan.no-ip.biz merseypride.dyndns.tv iosifus07.dyndns.org forcccam.no-ip.info yhoga.no-ip.biz samadblue.dyndns.tv juanlin12.no-ip.biz stejar76.ath.cx mindea.dyndns.org cosmyn1974.dyndns.org michello1.dyndns.info lojein.dyndns.org deco-sat.no-ip.org ihaveadream.dyndns.org hdbits.hopto.org radb.dyndns.tv nook.dyndns.tv prens25.dyndns.org kr3712.dyndns.org josenuno.no-ip.biz padi.ath.cx daviddomingo.dyndns.org cokecan.dyndns.org aragornx.no-ip.org xxozzyx.dyndns.org hawkp.kicks-ass.net ivg.no-ip.info xiral.dyndns.tv cosmyn1974.dyndns.org bugsbongi.dyndns.org spiderstudio.selfip.biz bottey.no-ip.org boskarin.dyndns.org obobob.homeip.net peerke.dyndns.org rakitas.no-ip.org wajim.dyndns.org worlddownload.ath.cx antonist.no-ip.info dzuljo.dyndns.biz dreamen.homelinux.org keithz9z9.dyndns.tv dream12345.dyndns.org daviddomingo.dyndns.org cokecan.dyndns.org cardsharela.dontexist.net kuskkusk.dyndns.tv hero.myvnc.com arcannd.dyndns.org cccam-share.dyndns.org silviabulgara.no-ip.info mmike.dyndns.tv sharky28.dyndns.tv emirkasap.mine.nu gtdorin.homeftp.net tango400.dyndns.org dzuljo.dyndns.biz espagna2009.dyndns.org theoris1903.dyndns.org okkenok.dyndns.biz apollo200.homeip.net kenman.dyndns.biz cacarvo.homeunix.org dreamcccam.dyndns.tv magicmoon.homelinux.com ipboxdream.dyndns.biz soulraventnt1.dyn-o-saur.com ensv.ath.cx 12000 titan80.no-ip.org mikerock.dyndns.org djsad2010.dyndns.info vanhorne.dyndns.org lotje.shacknet.nu gravar.dyndns.tv sb2406.webhop.info hasse2009.no-ip.zib balderdash.zapto.org targa.getmyip.com vulturoi.dyndns.org carl1.dyndns.tv gockomak.kicks-ass.org claude76.no-ip.biz jonman.no-ip.biz 14000 zkbox.dyndns.tv goodman1.no-ip.org eldereli.dyndns.org aurell.mine.nu 12000 raddimus.dyndns.org piwo.dyndns.info 66 espagna2009.dyndns.org ermanus.dyndns.org radb.dyndns.tv kharam.dyndns.tv tosto.no-ip.biz edani.dyndns.tv gate21.ath.cx mali1.dyndns.info russia.zapto.org tvstation.zapto.org muta.dyndns.info
Principala măsură de protecţie este schimbarea parolei default la dream. Mulţi uită sau chiar nu ştiu cum se face acest lucru.
Pasul următor ar fi blocarea porturilor pentru FTP şi Telnet.
Două măsuri de protecţie extrem de simple , dar care te pot scăpa de multe probleme.
.
Cu tot respectul, blocarea porturilor nu trebuie sa fie "pasul urmator", ci trebuie sa fie "la fel de principala" ca si schimbarea parolelor. Spre Internet trebuie lasate dechise minimul strict necesar de porturi (de ex. doar portul de cccam si atat). Porturile de telnet si ftp NU trebuie expuse. Mai ales ca la Linuxurile de pe receptoarele astea nu prea se fac update-uri de securitate, nu?
Păi eşti pe listă deoarece un partener de share (căruia i-ai dat o linie C) a fost hacked.
Scoate linia respectivă din CCcam.cfg şi gata.
Problema este la partenerul tău , nu la tine.
.
aia incercam si eu sa inteleg ce vrea sa spuna...
acum am vazut ...a scris si in spaniola...
Last edited by dan2000; 08-06-10 at 00:40.
I-am cerut si eu PM cu explicatii ca nu stiam ce l-a apucat la sectiunea de bun venit... acum m-am lamurit care ii este problema... din pacate se mai intampla si astfel de treburi... riscul meseriei cum se zice...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!