Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 338

Thread: Pareri despre oscam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Din cateva teste am vazut ca merge server de card si client in sensul ca bagi linii C si N in el, dar sa nu dai linii C nimanui, numai N din card. De fapt aici se pare ca e problema, daca dai C din el multiplica acei clienti si genereaza si un trafic sanatos. Consider ca nu trebuie folosit in loc de CCcam decit daca nu exista alta solutie
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

de ce am incercat sa folosesc oscam server-client????ptr ca percuteaza mult mai bine ca cccam,atat,insa pe urma o ia pe aratura
    ce i drept el a fost creat ptr altceva,insa vad ca se incearca sa l faca mai mult dar nu se reuseste
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

dMd
    Guest

Cred ca este cea mai realista caracterizare facuta la adresa oscam pana in momentul de fata si sunt perfect de acord cu afirmatia lui @lao
    server - client... genereaza si un trafic sanatos. si Consider ca nu trebuie folosit in loc de CCcam decit daca nu exista alta solutie.
    ..deci oscam reprezinta acel pas inainte - pentru ca viitorul ne ofera alternative (3C simte rasuflarea concurentei in ceafa iar oscam doreste laurii victoriei). Dar sa nu venim cu sacul la pomul laudat ca momentan are fructele acre. Nu vreau sa creez polemici, dar un team atunci cand scoate ceva pt publicul larg, o face cu un anumit scop...ajutorul nostru ca useri (chiar daca reprezinta ceva) este unul infirm iar sansele reusitei apar atunci cand se lucreaza in echipa si nu "haotic". Parerea mea este ca pana la victoria finala mai este ceva de lucru si 3C detine inca monopolul . Totusi tot raul asta reprezinta un lucru benefic pentru noi userii ca avem cu ce ne ocupa timpul.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Oscamul NU FACE TRAFIC AIUREA, daca nu stii sa il configurezi trage din toatre cardurile disponibile (care pot deschide postul curent) iar ca client CCCAM e aproape perfect.
    Se lucreaza inca la serverul CCCAM din el, sa nu uitam ca are un an si 3 luni partea de dvbapi + server !

Cccam-ul spre comparatie e de vreo 5 ani, deci, sta destul de bine oscamul.

Daca ne gandim bine, cccam abia la ultimele versiuni a invatat sa memoreze pid-urile, care vin de pe linii.
    Versiunile vechi trag din toate liniile doar dupa caid.provid, chiar daca tu nu ai subscriptie la un canal, el va incerca sa deschida de la tine de cate ori schimba cineva (client al lui) canalul pe postul respectiv.
    256 era util pentru nagra si NDS, acum degeaba a aparut cccam nou, majoritatea nu au trecut la el din cauza acelui mult iubit si la fel de hulit 256.

Cine a facut un server pe linux pc nu va mai face server pe dream, asta faci doar daca ai cateva linii, daca nu iti permiti sa tii un pc in priza sau esti incepator.
    Si, evident ca pe pc nu are rost (inca) sa pui oscam ca si server CCCAM!

In rest ... spor la teste !
    Last edited by zildan; 17-03-11 at 02:05. Reason: gramatica
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Total de acord
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cred ca e a treia oara cand ma repet,vreau si eu setarile alea performante,ca eu unu nu am reusit sa le gasesc,sau sant alea default?
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

De la vreo 10-15 versiuni incoace am urcat nice de la 1 la....18 acum! Si e ok.
    Last edited by parpaneata; 08-04-11 at 11:51. Reason: modificare propozitie
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH