Salut
Rog pe aceasta cale pe acei Useri care sunt pe drumul de a folosi oscam ca server cccam, sa-si configureze bine oscamul, pentru ca am deja o gramada de peers care au trecut sau sunt in trecere pe oscam, de la care am o gramada de cereri NOK cum ar fi:
...... 499 (6) |0 (0) |2.2.1 |1830:003411:0050 (nok)
Cautand sa vad ce canal se cere am dat de:
1810:000000:0050 "Digital+ 30.0W - 40 TV [N3 1810]"
Este 1 peer dintre xx peers pe care ai am cu acest fel de cereri cam de vreo 2 luni.
Am si clienti, doar clienti, cccam, care trimit cereri si tot atitea OK si primesc:
...... 2252 (2251)|0 (0) |2.1.4 |1830:000000:ef74 (ok)
Daca asa se v-a continua, voi sterge acesti peers, indiferent de cartelele pe care le au.
Numai bine si sper ca acest program sa ajute la configuri/cereri OK.
sper ca @bumbu sa nu se supere pe mine ptr acest copy-paste insa a exprimat un lucru foarte clar care dupa mine va deveni periculos si i am mai zis la unu destept si cu payserver ca oscamu va aduce mari prejudici share ului asta daca va fi folosit in combinatia SERVER-CLIENT ca si CSP dealtfel,ca SERVER nu pot spune nimic rau,eu in 15 min am avut 3100 de cereri,pana la urma ma voi trezi fara parteneri si acuzat de payserver
oscam trebuie folosit deocamdata doar pentru ce a fost conceput,binenteles asta in sinea mea de om serios cam asa vad lucrurile

Reply With Quote
) pe ce platforma rulezi scriptul ?