stie cineva cum se poate face sa deschida Eurosport Ro HD din caid: 0100 pe oscam ?
in cccam merge din dist:1 fara probleme, in oscam nu vrea( am pus ignore si prio )
Dislikes: 0
stie cineva cum se poate face sa deschida Eurosport Ro HD din caid: 0100 pe oscam ?
in cccam merge din dist:1 fara probleme, in oscam nu vrea( am pus ignore si prio )
Atentie la linia:
Asta inseamna ca in server intra cardul local din linia C + cardurile HOP1 din acel server !!!!cccmaxhops = 1
Nu cum am avea impresia ca intra cardul care este HOP1 la noi !!!!
Deci daca vrei sa lasi doar localul de pe vre-o linie C trebuie setat in acest fel:
Toata lumea vorbeste de instabilitate, dar a verifcat cineva la ENTITLTMENTS la readere cate carduri intra de fapt in server ???cccmaxhops = 0
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Numarul total de carduri din liniile C la ultima versiune aparuta se poate verifica din webinfo de la:
CONFIGURATION->CCCAM->SHOW GLOBAL LIST
Incepe aceasta pagina sa arate ca un cccam info, deocamdata destul de primitiv dar destul de util in acelasi timp.
Bafta la teste !
vad ca au aparut parametri noi:
in oscam.conf:
Number of best readers per caid
lb_nbest_percaid = CAID1:count1[,CAID2:count2].....
Special retry limit per caid:
lb_retrylimits = CAID1:time1[,CAID2:time2]...
lb_retrylimits = 1802:600,0500:800,0100:500, ....
lb_nbest_percaid = 1803:1,0500:6, .....
[CCcam]
forward_origin_card = 0 #1=enable, 0=disabled
forward ECM request to reader holding this card,
loadbalancer, fallback and caching will be disabled
in oscam.server:
Mindown
filters all readers with hops smaller than number, default:0
banuiesc ca nu se mai leaga de alte carduri peste "mindown=X" selectat, adica iei hops10 si tu folosesti doar pana la...Hops_X-1, restul la ...wc.inul, sau...aici nu am inteles cine se foloseste de acest filtru, all_users sau doar dvbapi-mai avem si un maxhop=n, cccreshare=n
sa speram ca aceste filtre usureza si nu il rupe de tot!
Last edited by qwess; 05-03-11 at 16:41.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam