Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Page 6 of 23 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 76 to 90 of 338

Thread: Pareri despre oscam

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut!
    Caut o solutie la urmatoarea problema:
    Primesc sky it de la cel putin 8 linii dar din astea 8, vreo 2 au ecm mare.Cum as putea restrictiona ca cele 2 linii sa nu-mi mai dea emm-uri si sa citeasca doar din cele 6 care au timpi buni .

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

incearca sa le pui in ordine de la ecm mic la ecm mare uneori da rezultate dar nu mereu pentru ca uneori raspunde repede la ecm apoi creste ecm-ul si mai da cate un freez
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cum adica sa le pun in ordine ?Readerele ?
    Exact ce spui se intampla cu cele 2 linii,raspund repede si apoi creste ecm.
    Altfel spus ,pot face ca pe un anumit CAID sa traga numai din anumite readere ?
    Last edited by technomate; 29-10-10 at 14:26.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Cred ca ar trebui sa inveti singur informatile de gen cum sa fac sa iau de la cineva doar un sau mai multe carduri cu un emulator de acest gen se face doar in sop educativ de catre cel care doreste sa testeze. Acest forum nu sutine partea de reader CC..cam a acesui emulator si nici configuratia care este prorie fiecarui utilizator...

Pin acest lucru sper sa nu mai ajutam play-servarele sa mearga inaite.
    ..::EGAMI TEAM::..

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 1880

Asi avea si eu o intrebare. Ce versiune de oscam ( nu conteaza daca e mai veche) merge stabil pe cardul galben de la megaoperator? Adica ceva de genul sbox-ului de exemplu unde uiti cardul in el cu saptamanile si merge perfect pe un dm500 cu 4.7.
    Merci anticipat.
    Sa aveti o zi faina.
    Jocher

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by technomate View Post
    Cum adica sa le pun in ordine ?Readerele ?
    Exact ce spui se intampla cu cele 2 linii,raspund repede si apoi creste ecm.
    Altfel spus ,pot face ca pe un anumit CAID sa traga numai din anumite readere ?
    despre linii vorbeam cand ti-am zis sa le pui in ordine , la tine vor fi readere ca asa este in oscam .
    se intampla uneori ca o linie sa aibe raspuns rapid ca apoi sa creasca timpul de raspuns , trebuie testat fiecare linie temeinic
    ca sa vizionezi numai anumite programe de pe un anumit caid trebuieste ca sa folosesti si fisierul oscam.services iar readerul de pe care doresti respectivul program sa contina o trimitere la un sid sau un grup de siduri care sa nu-l contina si alt reader .

exemplu : eu vreau ca sa vad de la digi programele , hbo , hbo comedy si cinemax doar de la o singura linie

in fisierul oscam.services sidurile programelor pe care le doresc de la acea linie le scriu sub forma aceasta :

DIGI-[HBO_Max]
    caid = 1802
    provid = 000000,002111
    srvid = 0400,0D98,03FF

apoi la readerul unde am trecuta linia din care vreau doar aceste programe trebuie trecut urmatorul comentariu :

services = HBO_Max

iar readerul respectiv iti va da doar acele siduri la restul cererilor catre acel caid nu iti va raspunde . prin comparatie poti face multe alte services in functie de dorinta ta se pot adauga mai multe la acelasi reader si se separa prin virgula .

daca am gresit ceva imi cer scuze abia m-am trezit ca trebuie sa plec la munca de noapte
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

O concluzie dupa ceva teste ..
    Toate versiunile noi (unstable) daca sunt folosite ca server ,sky it in hop 2-3 freezeaza des;daca folosesc svn 3090 merge acceptabil .Testat pe dm500 ca si client iar asus topex ca server .

A incercat careva un card HD+ cu oscam in readerul de la ipbox ?

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Oscam ruleaza daca il compilezi personal pentu uzul tau personal e normal ca nu e stabil daca el e facut ptr alceva si tu rulezi cu altceva..dar in general la ultimile versiune baza este dvbapi si 3am compilarea se face si de catre incepatori sau prea putini avasatati dar asta e...
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am zis "unstable" pt ca asa scrie in webif la ultimele versiuni, nu ca ar fi instabil

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Eu unul am impresia ca stagneaza. Doar "floricele". Au imbunatatit prea putine fata de cat au stricat. Cred ca deja lucreaza prea multi si iarasi cred ca de cand s-a alaturat un expert cccam echipei...lucrurile au luat-o razna.
    Last edited by zildan; 15-11-10 at 13:17. Reason: cererea autorului
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default da...

Sunt de acord cu tine,toate versiunile de oscam(unstable) in cateva minute dubleaza sau tripleaza clientii si astfel si pidurile iar daca ai un server cu oscam mai nou dupa 20 minute incepe la tine(client) sa freezeze .La versiunile vechi nu se intampla asta.Am gasit o ver care merita putina atentie 3720,ca server ,pe client nu am testat-o .
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

din nefericire, asta este tristul adevar. spre exemplu, la versiunea 3903, clientul dvbapi "adoarme" dupa un interval de timp aleatoriu. fara vreo explicatie. daca unui alt receptor ii este deschis acelasi canal din acelasi pachet ca si ipbox-ului (folosind alt cam, evident), oscam-ul "moare fara explicatii:

Code:
    2010/11/14 18:18:21 kathy (0B02&000000/7791/4C:5157): found (224 ms) by server1 (of 1 avail 2)
    2010/11/14 18:18:31 kathy (0B02&000000/7791/4C:32FB): sleeping (122 ms) (of 0 avail 0)
    2010/11/14 18:18:41 kathy (0B02&000000/7791/4C:B35B): sleeping (127 ms) (of 0 avail 0)
    .

aceeasi versiune pomenita mai sus, nu vrea sa "traga" din local nici taiat cu lama!

succesuri!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default bad

Am testat ultima vers de aseara 3974 .Ca server catre client,la client nu mai freezeaza dar multiplica pidurile si clientii la greu.M-am trezit cu 90 clienti (aceeasi clienti apar de cate 8-9 ori in web if si la fel cu pid-urile ) .In schimb mi se pare ca serveste mai bine ecm-ul la clienti .
    2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2

Mentioned
    0 Post(s)

celor ce folositi oscam pe router va supun atentiei varianta postata AICI o folosesc de doua zile si merge super : nu multiplica clientii , nu s-a blocat , nu mareste ecm time . merita testat

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru receptoarele sh40 cu enigma 2 versiunile compilate de @apoklips3.Folosesc versiunea 4025 pe ipbox 91hd si mi se pare foarte stabil,ruleaza ok de vreo 24 de ore,gasiti aici http://sateliti.info/showthread.php?...ste-16-readere

Page 6 of 23 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast