De cateva luni oscilam in cumpararea unui receptor HDTV la un pret acceptabil.Doream neaparat sa stie blindscan si sa pot inregistra cu el.Cum deseori caut canale noi si feeduri , altceva pt mine nu are nici un farmec.Decodarile, ccamul, liniile pe mine nu ma atrag deloc , nu ma intereseaza , nu am nici timp si nici nervi pt diferite reglaje ale receptorului.Eu sunt pasionat al receptiei canalelor FTA prin satelit si ma si uit la canalele respective!
La inceput am vrut sa optez pt PC dar din pacate nu am gasit nicari o placa DVB-S2 care sa stie blindscan !Mi-ar fi placut enorm o placa DVB-S2 cu blindscan caci atunci as fi putut sa vad si acele transmisii 4:2:2 .In plus si inregistrearea ar fi fost mai usoara.
Oricum un receptor stand alone HD e alta poveste.Tendinta multor canale de a trece in MPEG4 sau DVB-S2/HD anul acesta a luat amploare .
Nu stiu de unde ai scos tu @ bradu 170 de euro dar eu am dat pe receptor 425 ron cu tot cu transportul
@horatyu iti dau dreptate ca nu sunt multe canale HD dar sunt destul de multe MPEG4 care ma intereseaza .Mai ales in banda C , dar sunt si in Ku

Ar fi mai multe de spus, dar inchei aici momentan