0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
InetBox 300s !!MORT!!
Am un InetBox 300s (500s clona) care ieri a functionat pentru ultima oara ....
Am pus lista de canale noi, am incercat sa mut putin motorasul chesti de astea marunte apoi sa blocat... si nu am avut ce face decat sa il scot din priza... Apoi mort, nu logo, nu imagine, nimica...
Am pus DreamUp pe serial am dat sa incarce o imagine cu optiunea FLASH ERASE, tot la fel .. Doar ledu verde este aprins, in standby nu intra, ramane doar ledu verde... fara imagine!!!!!!! SOLUTII??
-
Standard RSP member
dream
-
Standard RSP member
inetbox
deci vezi ca dai ti sa zis ca ai clona de la 500S, ai luat o mare tzeapa, am si eu asa ceva si este clona de 500 simplu, faca nici un S
-
Standard RSP member
Nu este nici una din doua..
Clona e luata de la un magazin de renume, peste 10 ani de experiente in domeniu TV SAT, are garantie (problema este ca am desfacut boxul)..
Am pus alta sursa, face la fel ... deci alta concluzie!!!!!
-
-
Standard RSP member
inetbox
citeam mai devreme pe alte situri ptr dm si am gasit ceva de genul cum ai tu, deci concluzia care am este pe acele situri, ca ai pus o imagine TIME BOMB, imi dau cu parerea, incerca sa instalezi alta imagine diferita, adika daca ai de la GP, incearca una de la SIFTEAM sau DARKSTAR, BAFTA...
-
Standard RSP member
Nu...
In nici un caz, am avut doar Nabilo Darkstar II, totul sa intamplat dupa ce am luat o lista de canale de din blue panel online update!!!
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k