Quote Originally Posted by barghy View Post
@dic_star79 Crede-ma ca nu e primul rec care il montez cu diseq... Am corelat corect setarile din rec cu intrarile comutatorului si nu merge decit un satelit. Am inversat apoi si setarile si intrarile in comutator si tot asa...nu comuta.
@horatyu Am incercat si ceea ce ai scris tu ca facea echocat si tot nu comuta.
Eu spun ca e un bug de soft, dar daca are cineva posibilitatea sa incerce 2.92 pe dual feed sa posteze rezultatele, pls.
Multumesc de sugestii !!
vezi daca nu cumva dupa ce pui canalele cu ChEdit nu trebuie sa setezi din nou ceea ce ai setat .
Dar cred ca daca iei pe rand la menu+installation+antena seting+satelit name+diseq switch seting+port a si iesi ca sa se salveze ,apoi intri din nou menu+installation+antena seting+satelit name+diseq switch seting+port b si iar iesi ca sa se salveze si iar....menu+installation+antena seting+satelit name+diseq switch seting+port c si iar menu+installation+antena seting+satelit name+diseq switch seting+port d
Apoi mergi si la menu+installation+motor seting+satelit name+direction south+motor setup +diseq 1.2 si iesi se salveaza si ar trebui sa iti mearga
vezi sa urmezi corect pasi care ti i-am scris si sa fii atent sa nu uiti nimic

Alt sfat nu imi vine acum in minte dar cred ca pana la urma merge.