Results 1 to 10 of 10

Thread: Manipulare fara limite

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member un user's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu cred ca virusurile astea mai scapa pe fereastra laboratorului, cand e uitata deschisa, dupa-aia afla 2-3 ziare/televiziuni, si incepe isteria.
    Faza a 2-a, toata lumea cauta vaccinuri, iar laboratorul nostru(ala care avea ferestra deschis), afla ca are antidotul, si tre` sa-l scoata la vanzare.
    Se cumpara antidotul in cantitati masive, dupa care virusul dispare, lumea se linisteste.

P.s.
    iar la anu`, uita alt laborator fereastra de la baie deschisa, si scapa alt virus
    BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
    Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport + )

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Gripa aviara,apoi gripa porcina apoi gripa mustelor...si a.s.m.d.
    Eu unul as numi-o gripa gastelor...ca asta suntem,niste gaste.Din pacate.
    Astia sunt mai rau decat cei cu antivirusii pe calculatoare...fac un virus,apoi hop....vine antivirusul.apoi iar platesc sa faca un virus si tot asa...cercul vicios.
    Au scazut incasarile la farmacisti trebuia sa se faca ceva...inaseaza companiile...inaceaza si statul....incaseaza statul au ce sa fure.
    Apropo....am vazut la stiri ca s-ar fi inchis laboratorul Cantacuzino...acuma dupa ce a facut vaccinul anti porcilor...cica nu e la standarde....unde sunt banii luati dupa vaccin?sa se retehnologizeze institulul Cantacuzino...ani de zile,zeci de ani de zile,ne-am tratat cu medicamente si vaccinuri facute in acel institut,nimeni nu se stie sa fi murit ca a luat vaccin produs acolo.Rusine!!!!D-lor,daca va pot numi asa,guvernanti.
    Adevarul e ca asta cu gripa e ca si povestea aia cu tanarul ciobanel care tot striga "lupul" si toti sareau....si lupul nu era...apoi cand a venit lupup cu adevarata,nu a mai venit nimeni sa-l ajute...
    Asa v-a fi si cu virusii astia...cand intr-adevar v-a fi...nimeni nu v-a mai crede...si nimeni nu se v-a mai vaccina.
    Bafta!
    Respect!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

E clar ca unii au profitat financiar de pandemie.

Afacerile facute de companii nu inseamna musai ca cei care s-au vaccinat au gresit.
    Poate se intalnesc cu virusul unii din marii luptatori ANTI VACCINARE, atunci sa le punem ceva intrebari.

Daca va "roade" de cheltuielile din sanatate, va dau eu o tema de studiu:
    - nurØfen e marca inregistrata a unei firme, si are ca substanta activa ibuprØfen.
    Medicamentele "generice" adica cele care contin aceeasi substanta activa costa si de 6 ori mai putin pentru aceeasi concentratie si cantitate.
    Daca o sa cautati in farmacii medicamente echivalente, veti constata ca refuza aprovizionarea cu cele ieftine. Cauza e foarte simpla: 30% din 2,5 lei la generice, nu e la fel cu 30% din 20 lei la produsul "original".
    Si teoria asta se poate extine mult mai mult.
    Am avut cazul in care medicul de familie mi-a prescris un antibiotic in "denumire comerciala", compensat, la care partea mea era 20 lei noi. Am luat altul, cu acelasi continut, produs de alta firma, (evident de la o farmacie de cartier), unde pretul medicamentului cu totul (nesubventionat) era 4 lei !!!!.

Concluziile le trageti singuri.
    Last edited by zildan; 25-02-10 at 00:38.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

de HIV nu a murit nimeni , virusul in sine nu omoara ; de SIDA au murit milioane pentru ca sistemul lor imunitar facea letala orice banala infestare , totusi HIV cauzeaza SIDA .
    Daca iesirea din dilema oul sau gaina o gasesti dind coltul , atunci ...ghinionul de nesnsa

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

industria farmaceutica este o mafie poate mai mare decat cea a petrolului

cand in medicina daca s-ar aplica metodele traditionale chineze si ma refer strict doar la acupunctura s-ar rezolva foarte multe probleme medicale , fara costuri foarte mari plus ca sunt efecte averse ca in cazul medicamentelor si nici de alergii nu am auzit in acupunctura , dar am auzit de foarte multi care au rezolvat probleme medicale pe care medicina le rezolvau cu bisturiul si cu multe multe medicamente

noi sa fim sanatosi ca daca ajungem sa luam medicamente nu mai prea scapam de ele toata viata , decat daca apelam la traditionalele ceaiuri si abureli , usturoi , ceapa , telina sau mancatul legumelor proaspete si merelor de pe la noi din tara
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

whew, am mai scapat de "o moarte sigura"