Am un prieten care are fix+net,dar numai pentru net e la ei.Vorbeste si face planuri cu un vecin ca trage de la el si impart netul,asa ca ii suna cu o luna inainte sa i se termine contractul ca vrea sa renunte.Incep aia cu propuneri si ii ofera 6 luni gratis sau abonamentul la jumatate.El alege abonamentul la jumatate din pret.Acum a aflat ca respectiva "a omis" sa-i spuna la telefon ca asta e doar in primul an,iar el practic e legat de ei inca 2 ani.
Care a rezolvat mizeria asta sa spuna ca poate il ajuta.Hartie nu a primit inca,a facut asta cam acum o luna.
PS: Update.L-am sunat si a rezolvat.I-a sunat ca a primit prima factura fara net si a banuit ca astia ii dau cu luni gratis nu cum a cerut el.Intre timp ii venise si noul contract asa ca i-a luat la intrebari si legat de al doilea an si a facut scandal ca renunta daca pretul la net e 6,5euro doar in primul an si nu asa cum i s-a spus la telefon.Aia isi cereau scuze ca au incurcat cu lunile gratis si ca de fapt chestia cu al doilea an tot la pret de jumatate au ei oferte pe zone,ca el e intr-o zona unde ii pot oferi si al doilea an la jumatate de pret,blablabla.Pana la urma i-au dat cum a inteles el prima data si cum de fapt a vrut, 6,5 euro pentru 24 luni,contractul tot pe 24 luni.Uff,greu cu astia.Asa faceau si cei de la Orange cu care m-am luptat eu.

Reply With Quote