Results 1 to 15 of 22

Thread: horatyu ... moderator

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member rohack's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default horatyu ... moderator

Eu mai demult am deschis un topic cu titlul ECHOSMART 500 vs DM 500S. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA deabia aparute si acolo m am gandit sa dau vestea. Baieti au inceput sa se discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una Echosmart 500s-clona DM 500 . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

ACEASTA A FOST O INTAMPLARE CARE SA PETRECUT MAI DE MULT SI CARE M AM HOTARAT SA O ZIC LA TOTZI USERI DE AICI . ASTEPT REPLY LA ACEST MSG DACA SI ALTI AU MAI PATIT ASA CEVA

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by rohack View Post
    Eu mai demult am deschis un topic cu titlul ECHOSMART 500 vs DM 500S. Deoarece am stiut si am vazut pt prima oare un asemenea reciver care a venit din CHINA deabia aparute si acolo m am gandit sa dau vestea. Baieti au inceput sa se discute despre acest subiect pana a aparut horatyu care bineinteles a sters el discutia care o incepusem eu si a bagat el una Echosmart 500s-clona DM 500 . Acuma nu stiu cat de corect e sa ei vorba omului din gura si sa o relatezi tu . Mie mi se pare acest lucru lipsit de profesionalism daca el este moderator pt acestui forum.

ACEASTA A FOST O INTAMPLARE CARE SA PETRECUT MAI DE MULT SI CARE M AM HOTARAT SA O ZIC LA TOTZI USERI DE AICI . ASTEPT REPLY LA ACEST MSG DACA SI ALTI AU MAI PATIT ASA CEVA

probabil ai mancat ceva stricat si esti deranjat la stomac

nu pot sa comentez aberatile tale
    eu ca moderator nu pot sa sterg posturile tale fizic ci doar soft, deci raman urme

poate ai postat pe alt forum si nu iti mai aduci aminte

faci acuzatii nefondate
    maine o sa mut la offtopic la topicul nu te supara frate tot ce e offtopic

asta mai lipsea sa vina cineva sa ma acuze pt nu stiu ce amintiri din copilaria lui

uite dovada aici

http://www.sateliti.info/search.php?do=finduser&u=13032
    astea sunt toate posturile tale
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...in sfarsit raspunsul mult asteptat !
    Cred ca subiectul poate fi inchis ! Sau mai este ceva de adaugat ?

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Prea multe explicati.!!!
    Deci ecosmart 500s oh daca era ecosmart50 HD era ptr Horatyu, asa ca e o clona clar, Toti gresim ...dar tu cred ca o faci dinadins..?!
    ..::EGAMI TEAM::..

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da greseala lui @horatyu! prea multe explicatii! sunt curios pe cate dintre forumurile pe care mai intrati un moderator trebuie sa raspunda in fata userilor cu 2 posturi ptr actiunile sale? daca @horatyu a gresit asta e problema lui cu adminii si nu discutie publica!

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

...pe un alt forum mi s-au sters posturi pe simplul motiv ca ziceam de o clona ca merge bine, de cel care este sperietoarea clonelor !
    Si asta nu ma duce la ideea de aposta tot contra acelei persoane ca si altii au avut de a face cu el si asta-i este caracterul.

Poate e o greseala, poate a facut-o inadins, dar nu crezi ca de atunci au trecut cateva luni ? Ce ti-a venit sa semnalezi acum aceasta problema ? E vre-o razbunare personala ?

Ma opresc inainte sa ma incing prea tare si cine stie ce cuvinte sa "desenez" pe aici !

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

omul sigur a incurcat forumurile! eu am 4 clone ...dupa parerea lui acum trebuia sa am ban!

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Insasi ideea comparatiei de tipul A vs B ... mi se pare o aberatie ! de ce vs ...
    ce rost are ...ce mesaj poate transmite ! Nu am nimic personal impotriva clonelor
    ... cine si-a luat-o ...sa fie sanatos si sa faca ciocul mic ! ... este ca si cum mi-as
    fi luat un Rolex de 20$ si acum il fac tampit pe ala care a dat 1000 pe unul adevarat !
    hai sa pastram masura ... 20$ dai de 20$ ai !!! Eu am un dm500 inca de acum 6 ani ...
    si este bine merci ! bunul meu prieten are un Optibox 550s de 3 ani si este bine merci ...
    care este relevanta acestui fapt ? niciuna ... Daca vreti sa ne transmiteti ceva nou
    ... poftiti ... sintem numai ochi si urechi ...daca vreti sa rascolim KKT-ul ca pe RDI ...
    din lipsa de idei si mesaj ... lasati-o balta !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by rohack View Post

...........
    Ti-am luat toate posturile la verificat si n-am gasit nici macar o propozitie legat de acest subiect. Ai un topic deschis despre clonele de 500 facute in Rusia vs China.
    Orice ar fi sters Horatiu mi-ar fi aparut la verificare si puteam sa readuc. Insa nu apare nimic.
    Drept pentru care primesti un avertisment acum si citesti tu regula 16 sa vezi continuare. Mare atentie data viitoare cand aduci acuze nefondate.

Snow -RSP Team