stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc thread-ul
nu merge pus cardul intr-un CAM direct in tv?
am citit pe forumuri straine ca ar merge dar nu mai stiu exact ce si cum, cautam altceva si am citit printre randuri.
stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc thread-ul
nu merge pus cardul intr-un CAM direct in tv?
am citit pe forumuri straine ca ar merge dar nu mai stiu exact ce si cum, cautam altceva si am citit printre randuri.
In general lcd-urile care dispun si de tuner dvb-s costa cel putin de la 4000roni in sus ( cel putin cele din comertul nostru ) , dar au 2 mari dejavantaje :
- Nu stie de standardul receptiei pentru satelit in format HD ( DVB-S2 )
- Ca orice produs au soft propietar ( adica nu prea ai multe optiuni legate de sharing , daca producatorul nu ti-a inclus in softul dedicat )
La noi in comert erau primele modele de la Technisat de 32" parca , cauta-ti cu google
Azi au venit niste indivizi de la GIGI si mi-au schimbat vechiul receptor dvb-c de la Technisat (fara cartela) cu un receptor Hyundai de cablu. Ciudat este faptul ca pe cartela scrie SATELIT si NAGRA.... Intrebarea mea este: sunt aceleasi chei ca pe sat?
pauldemon, raspunsul este DA.
Salut,
deci cu receptroul de clablu de mai sus si cardul de mai sus ( este RevAC6 din ce zice NewCS) se poate face ceva ? adica pot afla BK si RSA
Asa frumos ar fi cu diablo wifi pe tv direct cu HD cu ...
Că veni vorba de digi cablu... De ceva timp mi-au dispărut subtitrările de pe o serie de programe: AXN Sci-Fi, National Geografic, Animal Planet, Discovery, Digi Film 2, etc. Am abonament(cartelă pe un HSC-1170), iar pe receptor este setată de pe tasta OPT subtitrarea in limba romană... Are cineva idee cum se poate remedia? Mulţumesc anticipat pentru sugestii.
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Eu din cate am inteles, si cei ce detin inca ********* cartele albe sau albastre le pot folosi pt DVB-C. Din pacate eu am UPC dvb-c care e in N3. ******************************
Last edited by zildan; 15-01-11 at 00:34. Reason: subiect interzis
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!
canalele dvb-c la rds se vad ***********************
Last edited by zildan; 15-01-11 at 00:32. Reason: fara discutii pe tema asta
HTPC, SkyStar HD, Mystique CaBiX-C2, DVB-C, HDTV
In anumite orase inca pe cablu se transmite pe cablu in N2